trza półeczkę większą albo drzwiczki odkręcić

ale zaraz

trza półeczkę większą albo drzwiczki odkręcić
HA-500 to headamp, nie SUT.
dziękuję Darku za info
Gratulacje
Fajny zestaw audio
Gramofon wygląda zajebiście. Czytałem że jest tam jakaś poduszka olejowa. Interesujące rozwiązanie
Rzeczywiście z wyglądu jest nieciekawe ale skoro gra fenomenalnie to wygląd nie ma znaczeniazbyszek1982 pisze: ↑17 gru 2022, 20:47Świetny napęd. Do ramienia Moerch jakoś nie mogłem się przekonać. Gra fenomenalnie, ale jest strasznie upierdliwe w ustawianiu, w końcu to unipivot. Do tego wkurza mnie w tych ramionach precyzja wykonania, jakby w szopie u kowala to było dziergane. Może czarne lepiej się prezentuje niż chromowane, ale technologicznie to jest mocno średnie.
Już myślałem że ja mam najbardziej upierdliwe ramię na forum
Prowizorki się sprawdzają. Gdy mnie zaprosisz na odsłuch będę pamiętał aby zabrać turystyczne krzesełko
To ramie kosztuje ponad 10k PLN nowe. Chyba mam prawo oczekiwać, że za te pieniądze dostanę coś na poziomie. A te moerchy to są tak zrobione, jakby je ktoś pilnikiem płaskim formował. No i ten pivot z gwoździa
Tak to ponad 10 letni odtwarzacz z starej linii i mały Diabełek 120.
To wbrew pozorom fajne zabawki, mam od dawna nieco uboższą wersję - bez BT i fajnie mi odtwarza muzykę z synology, kupiłem razem z Małym Miśkiem, preampem lampowym, sprawdził się zarówno jako bufor, jak i preamp. To że gubi sygnał od CD może być powodowane przez sam odtwarzacz, sprawdź z innym źródłem.metallsnow pisze: ↑18 gru 2022, 13:48Po takich wspaniałych sprzętach i akcesoriach, trochę głupio wstawiać "chińczyka", ale co mi tam, nie samym hi-endem człowiek żyje