Zbieg okolicznści

I to zajebisty. Zamówiłem RCA Ultra Black... Jupi
Oj szkoda. Fajna miejscówka.
Planowali to z Martynką od miesięcy. 100% potwierdzone info.
Nooo... tylko ja nieograniety jakiś, jakoś tak nie połapałem się wcześniej żeby poczekać bo przecież robię grunt pod promo i z zagranicy ściągałem używki żeby było taniej wkręcając w forwarding Szymona a resztę po pełnej cenie kupowałem
Aż sobie kolano zwichnąłem tak je szarpałem...dale pisze: ↑14 gru 2022, 16:44poukładać
Nie jestem też w zmowie z Martynką
Ale tu nie o to chodzi. Według teorii spisku ja założyłem ten temat żeby teraz wszystko z tamtej promo wyprzedalo się od ręki
A teoria spiskowa??? Wszystko zależy z której strony się patrzy...
Nie odnosił bym cennika do wartości a tym bardziej 50 procentowego rabatu do ceny średniej. Przy likwidacji sklepu często zależy na tym żeby sprzedać szybko i odzyskać choć cześć zamrożonej kwoty a nie pełną wartość zakupionego u dystrybutora towaru. Z drugiej strony dla mnie nawet tej pełnej kasy są warte, inaczej nie założył bym tematu.
No widzisz, a wystarczyło na stojaczki drewniane poukładać, żeby powierza dostały... zaszło by to błyskawicznie, bo oba zjawiska ten sam poziom ... marketingu
Spoko, nie każdy wierzy w teorie spiskowe
Z tego co kojarzę, raczej "techniczny" jesteś, więc domyślam się że możesz mieć dostęp do różnych mierników... Jeśli tak, to może spróbuj pomierzyć parametry starych przewodów i nowych - ciekaw jestem co się zmieniło. Nie mówię żeby jakoś to wiązać konkretnie, ale ciekaw jestem...