Do sprzedania końcówka mocy Rotel RB-990BX. Kupiłem komplet z RC-995 a potrzebowałem tylko przedwzmacniacz.
Sprawna. Sprawdziłem słuchając przez kilka dni i nie było żadnych kłopotów. Wygląd zewnętrzny oceniam na czwórkę (cholera może i z minusem) bo sporo jakiś takiś kropek na panelu przednim, kilka zadrapań. Wewnątrz wygląda ok, choć blaszki trzymające radiatory i stalowa puszka trafa mają "plamy rdzawe", dziwnie równo porozkładane i naprawdę niegłębokie (prawdopodobnie bez wpływu na dźwięk

Gra bardzo fajnie, początkowo mnie zauroczyła na tyle, że miałem kłopot z Krell'em Martynkowym (uff, przepraszam, słuch mam pewnie do d...

Cena obejmująca już te w/w kosmetyczne niedogodności to 1900 PLN. Na portalach widzę ceny wyjściowe ok 500-600 EURO, w Polsce na OLX jest jeden za 2600 bodajże.
Kawał klocka więc NAJCHĘTNIEJ odbiór osobisty z odsłuchem. Mogę dowieźć w okolicach powiedzmy do 200 km w cenie paliwa (to na dzisiajszy mój wóz i cenę paliwa jest 40 PLN/100km). Wysyłka "NAJNIECHĘTNIEJ" na koszt i wyraźną odpowiedzialność kupującego.
Szczegóły -> https://rotel.com/pl/product/rb-990bx
Polecam!!!
.