No dobra. Nie robię tego nigdy ale tym razem nie odpuszczę. Znamy się trochę Seba i pisywaliśmy prywatnie do siebie nie raz. Fajny z ciebie chłop…. ale niestety COŚ się z tobą porobiło ostatnio i PIERDOLISZ jak potłuczony! Nie tylko w tym wątku i nie tylko ja to widzę. Nie podoba Ci się to NIE ZAŚMIECAJ swoimi fekaliowymi i obraźliwymi bardzo często wpisami. Jak nie rozumiesz po co ten wątek to odpuść bo widocznie nie dla ciebie jak i może samo forum. Nie będę bronił twojej postawy przez pryzmat twojego stażu na forum ponieważ ostatnio wnosisz tylko kwas a nie merytoryczne wpisy. Jest mi przykro i to bardzo.zelazny pisze: ↑09 gru 2022, 21:35Napiszę tylko, że suchy jest ten wątek, jak suchar, ten taki prawdziwy, z lat osiemdziesiątych. Bo w sumie, jaki sens wklejania zdjęcia i opisu. Zachowam dla siebie detale odsłuchu i moje odczucia. Sry, ale nie czuję potrzeby dzielenia się tym czego słucham, ani tym co widzę aktualnie na talerzu.
Może będę wrzucał zdjęcia jajecznicy lub omletów. Bardzo lubię, te ostatnie zawsze wychodzą okrągłe
NIE ZAŚMIECAĆ PROSZĘ