Trzymam kciuki żeby się powiodły zakupy.
A co Tsuyoshi, zdaję sobie sprawę ,że budżet itd, ale napisalem ,że warto bo chciałem mieć czyste sumienie

Żebyś mi kiedyś nie zarzucił ,że nic nie powiedziałem

Piotrze 99.9% z tego wątku warto jesli nie 100 ale trzeba by trafic w Jackpot a
Proszszsz:
To już zdiagnozowane i poczynione starania aby jednak sens sie pojawił
na szczęście nie ty o tym decydujesz Kolego
to ja wypadam z Forum, pisz sam do siebie Seba
Oj zelazny, coś Ci się porobiło po przerwie,juz Ci pisałem w innym wątku. Nie podoba ci sie to zostaw ten wątek w spokoju i nie psuj panującej tu świetnej atmosfery.zelazny pisze: ↑09 gru 2022, 21:35Dziś przesłucham drugą stronę, bo w końcu mam czas.
Napiszę tylko, że suchy jest ten wątek, jak suchar, ten taki prawdziwy, z lat osiemdziesiątych. Bo w sumie jaki sens wklejania zdjęcia i opisu. Zachowam dla siebie detale odsłuchu i moje odczucia. Sry, ale nie czuję potrzeby dzielenia się tym czego słucham, ani tym co widzę aktualnie na talerzu.
Może będę wrzucał zdjęcia jajecznicy lub omletów. Bardzo lubię, te ostatnie zawsze wychodzą okrągłe.![]()
PS
Paweł i dark, nie cytujcie, byłem u okulisty z problemem.
Zalecił mi krople, nazywają się darkpaw, jakieś nowe na rynku. Odczuwam znaczną ulgę.
Mejw, żebyś mnie źle nie zrozumiał, ten Autum* w istocie Piotrek zlinkował obecną cenę, ale sugestia moja dotyczy tytułu li tylko - zapisz bo kultowy, a pewnie będzie kiedyś wznowienie.
Świetna oczywiście,