Działa, dzięki!

Przydałoby się, bo emotki wyglądają komicznie

Działa, dzięki!
Przydałoby się, bo emotki wyglądają komicznie
No, nie, temat jest o oświetleniu i bardziej już matryce monitorów tu pasują czy jak nie zjebać sobie wzroku, niż przeglądarki. "Sam nie jestem bez grzechu offtopowego, to jak ten śmiertelny".
Brave bardzo dobry i spore możliwości na YT no mega szybkość. Ja używam Opery. Opera blokuje wszystkie reklamy
Wtyczka Night eye do Firefox nie działa tak jakbym chciał, często nie widać tekstu na stronie, przez co czasem muszę wyłączyć aby się doszukać np. żeby coś zaznaczyć ptaszkiem, a jak to u ciebie wygląda tuczi? Ostatnio chciałem zabukować snowboard i miałem włączony tryb ciemny, no i nie mogłem znaleźć miejsca do zaznaczenia zniżki z uwagi na wykupione członkostwo. Dopiero po wyłączeniu trybu, znalazłem.tuczi77 pisze: ↑08 gru 2022, 19:01Zrezygnowałem jednak z opcji "Force Dark Mode Using Brave Flags" w Brave, bo na innych stronach działy się dziwne rzeczy. Natomiast okazało się, że swobodnie mogę zainstalować rozszerzenie "Dark Mode" z webstore dla ChromeDziała na razie wyśmienicie!
https://chrome.google.com/webstore/deta ... aj/related
Dark Mode na Brave jest świetne, bo mam na wierzchu, na pasku, przełącznik opcji Light/Dark i mogę sobie włączać jak światło w pokoju
Może musisz zmienić jakieś ustawienia, bo ja okienko odpowiedzi mam normalnie
Ten przełącznik jest na pasku dodatków/rozszerzeń, więc nie muszę mieć skrótu klawiszowego