No Q, XXI wiek ..

To dodam dla wzmocnienia efektu, że zapłaciłem za wysyłkę do kolegi. Tak mam.

p.s. koledzy proszę nie pisać.. zablokujecie mi PW, nie mam nic więcej do oddania

No Q, XXI wiek ..
To dodam dla wzmocnienia efektu, że zapłaciłem za wysyłkę do kolegi. Tak mam.
Rozumiem teraz, dzięki. Jeszcze poszperam w sieci za jakimś filmikiem z pracy tej myjki.Bacek pisze: ↑30 lis 2022, 11:46
Przy dłuższej pracy, jak całość się nagrzeje z tego unoszą się opary płynu i kondensują się na dolnej stronie płyty. W teorii to powinny być tylko opary płynu a nie brud ale opinie są podzielone co tam jeszcze może parować. Oczywiście to przy pracy bez tego talerzyka z plexi.
Wykopalisko ale odpowiem, tu i w Nitty, obok ssawek są zagłębienia do których najpierw nalewa się płyn, kładzie płyte i ssawka (bez ssania włączonego) rozprowadza ten płyn po płycie i robi jednocześnie za szczotkę. Można oczywiście też z odwracaniem ale to raczej ryzykowne dla labela.\eu4yaon pisze: ↑05 sty 2020, 19:40Podobna do Nitty Gritty, tylko zastanawia mnie działanie takiej myjki. Ssawki ma od spodu plyty czyli to znaczy ze umytą, mokrą płytę odwracasz do góry nogami i dopiero odssysasz z niej płyn? Bez sensu.Myszor pisze: ↑05 sty 2020, 17:56Kolejna alternatywa
https://www.amazon.com/Record-Doctor-VI ... B07Z6PFD7D
Ok ale czy w odkurzaczu w czymś przeszkadza?blispx pisze: ↑30 lis 2022, 16:56izo powoduje szybsze obsychanie więc tutaj nie ma to zastosowania
dzisiaj rozpakowałem vc-s2 alu i szczotka była w małym kartoniku z akcesoriami razem z dociskiem i ramieniem
Tu muszę odszczekać myślałem że VC-E nakrętka jest na sztywno z talerzykiem ale jednak jest niezależnie, także nic się nie wyciera.