No trochę Niewiadomcyna Projebancewa. Stawiam na naszych ale o wyniku jeszcze nie myślałem. Psyche jest dobra u chłopaków po tym meczu.
A nie lepiej zeby Meksyk wygrał? Wtedy ARG ma pozamiatane i nie będą grac gwiazdy w ostatnim meczu bo po co? Wtedy Arabia musi wygrac z Meksykiem.
Jak Meksyk będzie grał tak jak z nami ,to nie ma szans na wygraną. Zresztą Argentyna też nie pokazała niczego nadzwyczajnego w meczu AS. Zobaczymy jak będzie.
Najlepszy dla nas wynik to zdaje się 1:0 dla Meksyku. Wtedy ARG jest out i w meczu z nami nie powinna die wysilać. Łatwiej wtedy nam o remis. Ale nawet gdybyśmy przegrali to wtedy niezależnie od wygranego w meczu mex - as to nam awans daje przegrana nie więcej niz 0:2 z Argentyną. Ale zakładam ze w ostatnim meczu arabusy będą cisnąć. Ale nie ma co gdybać...grac trzeba
Ale że co Ci sie nie zgadza?
Ja tam wiem komu kibicuje. To ty nie do końca zdradzasz swoje preferencje. Niby Polsce ale ale jednak radość jak się potknie
Jakby wygrał Meksyk to Argentyna byłaby wyeliminowana, a nasze szanse w trzecim meczu byłyby większe.