Nie wiem czy ktoś zakładał temat , ale chyba warto odpocząć od polityki i obejrzeć co nie co meczy i... jakie macie typy na wyjścia z grupy kto dotrze do finału , i jak podobał się wam mecz i który ....?
Słabe to. Po co mają jechać i się starać jak w kraju tylko po nich jeżdżą? Nie specjalnie widzę żeby te wszystkie śmieszki z internetu byli jakimiś światowej sławy specjalistami w swoich dziedzinach. Oni tak samo wykonują swoją pracę najlepiej jak potrafią jak większość z nas. Nie są najlepsi w tym co robią ale my też nie!
To tylko moja ocena. Serce mówi swoje, rozum swoje. Będę kibicował z całych sił. Indywidualnie mamy kilku fajnych grajków. Ostatnio zafascynowany jeden Szymańskim z Feyenoordu - robi mega robotę. Tylko drużyny jakoś nie mogę dostrzec. Jutro będziemy mądrzejsi.
Jak na razie to wiemy już, że nie potwierdziły się spekulacje, jakoby Katarczycy kupili mecz otwarcia. Ot po prostu uczciwie przegrali.
Nasi? No trzeba kibicować chłopakom! Samo się nie wygra
Taką tabelkę znalazłem w necie. Zobaczymy czy się sprawdzi
Poza tym ze w lewej polowce raczej nie będzie Iranu a raczej USA to generalnie dość rozsądne przewidywania. Z tym że finał typuję/chciałbym Arg-Fra . Od zawsze kibicuję Argentynie