Witam
Witam
Dzień dobry, jestem Krzysztof. Od 4 lat zbieram płyty winylowe i natrafiłem na to forum. Przeczytałem tu dużo ciekawych tematów, które min. pomagały mi w wyborze gramofonu. Postanowiłem założyć konto żeby mieć pełny dostęp do informacji. Moje ulubione zespoły to głównie The Beatles, Queen, oraz Dżem. Pozdrawiam 

- pawelgrab
Re: Witam
Wolałem Feliniego niż Krzysztofa
, ale jak babcia uważa, dawaj foty z gramofonem w wątek kolekcje sprzętowe, napisz jaka wkładka i czy w ogóle działa, bo 8 paczek za ten konkretny sprzęt to trochę dużo, są w lepszym stanie (przynajmniej wizualnym) i sporo tańsze na oliksie
no ale sam pozamiatałeś przynajmniej na razie
Prośba do Adm.Wojtka;
odwieś chłopaka nie ma co powielać kont
kara zadziałała nie będzie się już wpierdalał między wódkę a zakąskę tylko słuchał głosu ludu 

Prośba do Adm.Wojtka;
odwieś chłopaka nie ma co powielać kont

luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- Frey
- Gramofon: Dual 604
Może daj synku namiar na rodziców. Ja im wytłumaczę jak wygląda sytuacja z Tobą. Chyba nie są świadomi i przyda się uświadomienie oraz ograniczenie dostępu do internetu.
Dual 604 || Dual M20E || Buphono
Audiolab 6000CDT || Wiim Ultra || Denafrips Enyo 15th
Atoll PR200 Signature || Atoll AM100 Signature || Infinity RS6000A
AKG K271 Studio || Audio-Technica ATH-AD500X || Sennheiser Momentum M2 || Bowers&Wilkins PX7 S2
Audiolab 6000CDT || Wiim Ultra || Denafrips Enyo 15th
Atoll PR200 Signature || Atoll AM100 Signature || Infinity RS6000A
AKG K271 Studio || Audio-Technica ATH-AD500X || Sennheiser Momentum M2 || Bowers&Wilkins PX7 S2
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Dokładniepawelgrab pisze: ↑14 lis 2022, 07:59Wolałem Feliniego niż Krzysztofa, ale jak babcia uważa, dawaj foty z gramofonem w wątek kolekcje sprzętowe, napisz jaka wkładka i czy w ogóle działa, bo 8 paczek za ten konkretny sprzęt to trochę dużo, są w lepszym stanie (przynajmniej wizualnym) i sporo tańsze na oliksie
no ale sam pozamiatałeś przynajmniej na razie
Prośba do Adm.Wojtka;
odwieś chłopaka nie ma co powielać kontkara zadziałała nie będzie się już wpierdalał między wódkę a zakąskę tylko słuchał głosu ludu
![]()
- darkman
- Kontakt:
Nie będzie Pawle. Dzieci z syndromem ADHD i fałszywie wybujałym ego, nie podlegają procesowi leczenia tak szybko. To długi proces dla opieki psychologa i nawet placówki wychowawczej. Dziecko nawet nie zdaje sobie sprawy z tego czym ryzykuje, bo jego sprawność w ocenie rzeczywistości jest ograniczona.
Zarejestrował się tuż po zawieszeniu, ot następnego ranka. To raczej przesłanka do tego, że Woj jeszcze o tym nie wie.
Nie wróżę chłopcu długiego pobytu.
Zresztą już widać, że niczego się nie nauczył - odszczekuje po swojemu, cytuje 'po całości'.
Na wszelki wypadek zgłaszam post do Administratora.
@Grafomanik_Junior wrócił. Oby na krótko.
- darkman
- Kontakt:
- pawelgrab
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Konto zgaszone. Zostanie sobie jako zapis że takie coś w ogóle miało miejsce.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum