Z tego co pamiętam to info o winylach mających się pojawić w poniedziałek biedronka publikowała w piątki wieczorem.
Więc jest szansa że się coś dziś dowiemy. Mam nadzieję na stały powrót winyli bo monopolista Emipk od kilku miesięcy przegina z cenami. Jakby nie ewidentne błędy cenowe to nic bym u nich od kilku miesięcy nie kupił.
Z tego co pamiętam to info o winylach mających się pojawić w poniedziałek biedronka publikowała w piątki wieczorem.
Więc jest szansa że się coś dziś dowiemy. Mam nadzieję na stały powrót winyli bo monopolista Emipk od kilku miesięcy przegina z cenami. Jakby nie ewidentne błędy cenowe to nic bym u nich od kilku miesięcy nie kupił.
Zgadzam się w 100% co do empika, wolałem biedronkę oby były jakieś ciekawe pozycje
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon
Widziałem w internetach paragon dzisiejszy, za zakup 2 LP wchodzi w biedrze zniżka, wychodzi ok. 31 zł sztuka. Czy wszędzie i wszystkie płyty nie wiem.
Ja już jakiś czas temu dałem sobie spokój z LP z Biedry. Nie powiem, zawsze coś kupowałem, ale ostatnio była beznadzieja a i tak się kusiłem... Nie były to jednak płyty powiedzmy z gatunku "must have". Dzisiaj wole kupić coś jednego, z czego będę bardziej zadowolony niż z trzy LP takich sobie.
Apropo przegięcia cen w Empiku, o których była mowa wyżej. Tydzień temu była akcja 3 w cenie 2. Mysle sobie skusze się. Wrzuciłem w wyszukiwarkę Marillion "Script for a jester's tear" (+ coś jeszcze) i znalazło.... w cenie 190zł Wszedłem na strone Amazona, ta sama płyta jest ciągle po 99zł. Ale to jeszcze nie koniec, bo sprawdzam dzisiaj... tydzień po "promocji" w Empiku, ta sama płyta juz jest po 120zł... Cud Panie cud...
Kenwood KD-750+Hana SH, Luxman L-435, Sony ST-3950, Denon DCD-625, Onkyo TA-1900, Translator Impact 4 mk2, wiim pro plus
Mnie wkurza u nich brak możliwości wysyłki przez salon. Zdarza się tak, że płyta jest tylko w salonie dostępna i nie ma opcji wysyłki. Miałem taką przygodę z Pink Floyd Division Bell na niebieskim winylu...
Zrobiłem rezerwację z odbiorem w Arkadii bo nie chcieli wysłać, wpadam salonu a babeczka mówi ,,chyba ktoś ją zapier... bo nie mamy jej,,
Najlepsze jest to, że do dziś wisi u nich jako dostępna
U mnie z 40-50 sztuk leżało przed chwilą jeszcze, Brygada Kryzys, lejdi panków kilka pozycji, Kombi, Presley, Orbison, Dylan, jakieś miksy latino i dance, kompilacje jazz, blues, John Lee Hooker, Muddy Waters, Stan Getz i coś tam jeszcze...