zelazny, z całym szacunkiem, ale dlaczego się burzysz i znowu wsadzasz kij w mrowisko?
Myślę że już wystarczy niepotrzebnych afer w tym temacie.
Specjalnie nie zabierałem głosu wcześniej bo byłem po prostu zażenowany tym co tutaj czytałem i chyba nie tylko ja, patrząc po reakcjach, a zarazem nie chciałem nikogo urazić, licząc na to że się temat uspokoi, jak sobie wszyscy przemyślą sprawę.
Oryginalny plan spalił na panewce, już zostało wyjaśnione dlaczego. Kolega nie chce pieniędzy do ręki. Kropka.
Czego jeszcze nie rozumiesz?
Paru forumowiczów mimo wszystko powierzyło mi pieniądze pod konkretny cel, od siebie też coś dorzucę,
Felini rzuca hasło że prezent od forumowiczów w formie jakiejś płyty byłby OK, no to jedziemy z tematem.
Dlaczego jest to dla Ciebie powód do lamentu?
Nie spełnię Twojego żądania by ujawnić ile kasy się uzbierało. Uważam że nie jest to do niczego potrzebne w tej sytuacji.
Nie zdradzę również co dokładnie Felini dostanie.
Nie chcę psuć chłopakowi niespodzianki w ten sposób
W wątkach zakupowych już doradzamy Feliniemu co kupić, ostatecznie jest to jego wybór, więc tu również nie widzę pola do narzekania.
Mam już dane do wysyłki od naszego młodego jubilata, sprawa w toku, myślę że będzie zadowolony, ale to już niech sam powie jak otrzyma prezent