Może Wąsik jest panem Wąsikiem co ma 53 lata, a nie 13 i na dodatek ma nadwagę?
Też żartuję.

Może Wąsik jest panem Wąsikiem co ma 53 lata, a nie 13 i na dodatek ma nadwagę?
Tak, to by był dobry pomysł
Hyhyhy, nie mogłeś od razu w poście zamieścić kwoty, czy bardziej czekałeś na to co napisze Felini?Wojtek pisze: ↑05 lis 2022, 00:24Temat zrobił się strasznie ciężkawy choć intencje dobre.
Miły gest, a następnie paranoja żelaznego i teksty o tym czy forumowicze się znają i nie okradną czasem to hmm... nowa jakość, choć i ja pamiętam akcję z klegzem.
Dyskusja o tym że pocztą nie, bo paczkomatem wygodniej, przy zaangażowaniu czasu i pieniędzy dwóch dorosłych zamiast jednego, powoduje że zaczynam się zastanawiać nad młodszym pokoleniem.
Tak czy siak, trzy osoby wpłaciły na szczytny cel urodzinowy.
Mogę wysłać kopertę czy coś w tym stylu![]()
No dokładniezelazny pisze: ↑05 lis 2022, 09:45Hyhyhy, nie mogłeś od razu w poście zamieścić kwoty?Wojtek pisze: ↑05 lis 2022, 00:24Temat zrobił się strasznie ciężkawy choć intencje dobre.
Miły gest, a następnie paranoja żelaznego i teksty o tym czy forumowicze się znają i nie okradną czasem to hmm... nowa jakość, choć i ja pamiętam akcję z klegzem.
Dyskusja o tym że pocztą nie, bo paczkomatem wygodniej, przy zaangażowaniu czasu i pieniędzy dwóch dorosłych zamiast jednego, powoduje że zaczynam się zastanawiać nad młodszym pokoleniem.
Tak czy siak, trzy osoby wpłaciły na szczytny cel urodzinowy.
Mogę wysłać kopertę czy coś w tym stylu![]()
Zapraszamy do działu: Sprzęt\Gramofony\Zakupy".Felini Wąsik pisze: ↑05 lis 2022, 09:45Gramofon sobie kupię z rodzinnych, jutro będę znał pełną sumę.
Może mi się coś spodoba, będę się tu rozglądałTarkus pisze: ↑05 lis 2022, 10:07Ja też się dołożę.Powinniście jakoś przypiąć ten temat, bo tak to ciągle przykrywają go "świeższe" posty, ja tu trafiłem dopiero dzisiaj.
Zapraszamy do działu: Sprzęt\Gramofony\Zakupy".Felini Wąsik pisze: ↑05 lis 2022, 09:45Gramofon sobie kupię z rodzinnych, jutro będę znał pełną sumę.
viewforum.php?f=46
Gdy będziemy znali kwotę, będzie można dyskutować, czy celujesz w rynek pierwotny, czy wtórny etc. Na razie to abstrakcja.