wysłałem zapytanie; o doprecyzowanie czy to AP/22.
OK daj znaka, ale coś mnie się wydaje, że to MOV będzie
No raczej MOVLP494
tu wykopiowany opis i data wydania:
Miles Davis Someday My Prince Will Come [VINYL] https://www.musiconvinyl.com/catalog/mi ... -will-come
aczkolwiek odpowiedzi jeszcze nie mam, zobaczymy co sprzedawca zezna,
OK, szybko nie było, ale pan Łukasz potwierdził:
"Dana pozycja jest wydana przez Music On Vinyl wydanie z 2012. I z przykrością muszę napisać, że niestety dana aukcja miała być usunięta gdyż jej obecnie już nie ma dostępnej na magazynie. Przepraszam za daną stację."
Zatem mamy jasność, a wystarczyło podać numer mov lp w opisie.
OK daj znaka, ale coś mnie się wydaje, że to MOV będzie
No raczej MOVLP494
tu wykopiowany opis i data wydania:
Miles Davis Someday My Prince Will Come [VINYL] https://www.musiconvinyl.com/catalog/mi ... -will-come
aczkolwiek odpowiedzi jeszcze nie mam, zobaczymy co sprzedawca zezna,
OK, szybko nie było, ale pan Łukasz potwierdził:
"Dana pozycja jest wydana przez Music On Vinyl wydanie z 2012. I z przykrością muszę napisać, że niestety dana aukcja miała być usunięta gdyż jej obecnie już nie ma dostępnej na magazynie. Przepraszam za daną stację."
Zatem mamy jasność, a wystarczyło podać numer mov lp w opisie.
No tak Dark ale wtedy kilka plytek by nie zeszlo Bo starych wyg takich jak Ty, Piotr czy tomaszek nie nabierze ale takich lamerskich nowicjuszy jak ja to juz prędzej
ale gość jest spoko, odpowiada, ma sporo fajnych tytułów i dobre fedbecki - zresztą Mov'ki są spoko, kwestia poprawnego opisu by mieć jasność co jest oferowane. Jeśli ktoś ma różne wydania już na półce, to szuka też kierunkowo.
p.s. właśnie doszedł mi Someday My Prince na AP, przytargałem w tej chwili z paczkojebu - @Mejw ma już nawet fotkę.. bo użyłem jako podkładki do foty gadgetów jemu/jego/tego/mu.
Jeszcze nie grałem, ale Żonka już pyta kiedy słuchamy
To mówię, że jak światło właczą.
20 stopień zasilania , to Ci się młode lata przypomną.
No musisz przyznać , że robią co mogą byś poczuł się młody znowu
Tak czy siak napisz koniecznie jak wrażenia