Kup sobie knosti saute i zacisk analogis.
Za budżet tej linkowanej ultra masz już prawie Pro Jeta - to znacznie lepsza inwestycja pod myjkę soniczną kiedyś.
Już po zawodach, zakupiłem analogis .
Gdzie i za ile kupowałeś? Tez planuje zakup tylko nie wiem Knosti czy analogis? muszę dac info do Mikołaja
Za budżet tej linkowanej ultra masz już prawie Pro Jeta - to znacznie lepsza inwestycja pod myjkę soniczną kiedyś.
Gratulacje.
Azaliż być może ktoś z potencjalnych czytelników wątku skorzysta z takiej opcji.
Zwłaszcza jeśli wpadnie do wątku o myjkach ultradźwiękowych by kupić ostatecznie wanienkę.
Swoją drogą Panowie, sporo samojebek ultra pojawiło się obecnie na rynku.Jakość taka sobie, ale niektóre dają radę Jak parę lat temu szukałem silnika i obsady na wannę soniczną, to tylko aliexp wchodził w rachubę.
już to kiedyś napisałem, chińskie wanny te 5-6L 180wat to jak strzelanie z armaty do muchy, jak ktoś planuje zakup to poczekać na tą myjkę z kickstartera- trza zobaczyć czy tam będzie produkcja masowa czy jednorazowy strzał, w tej cenie nic innego nie kupita
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Już po zawodach, zakupiłem analogis .
Gdzie i za ile kupowałeś? Tez planuje zakup tylko nie wiem Knosti czy analogis? muszę dac info do Mikołaja
wracając do tematu myjek ultradzwiękowych to vinylsonic z kickstartera zalicza już pierwsza obsuwę na linii komunikacyjnej klient-producent, z tego co czytam, szkoda
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
jaka jest waga tego uchwytu? tego typu uchwyty wygną ci blachę na bank w wannie, u mnie lekko przysiadła ta strona na której jest umocowany podobny, a myję zawsze maksymalnie jedną płytę, patent na kilka płyt na raz to temat podpórki po drugiej stronie, inaczej sobie tego nie wyobrażam
Nie mam pojęcia, trzeba by chyba zapytać sprzedawcy. Z komentarzy wynika, że waga może być słuszna: "In appearance, on weight and to the touch, like a limousine."
Sprzedawca na Ali sprzedaje też w komplecie z myjką 6L, więc może jednak nie ma takiego zagrożenia...
Jaka waga jest optymalna? Czy te blachy są aż takie wiotkie? Może zapytać producenta (sprzedawcę): https://www.enzopolska.pl/sprzet-elektr ... ultra-031s
wątpię abyś się od niego czegoś dowiedział , jemu to robi i tak Chińczyk z dość cienkiej blachy ocynkowanej bo nikt tam nie przewidział że ktoś będzie płyty mył na jakiś ciężkich uchwytach