Hehehe, jestem z natury bardzo cierpliwy i wiele mogę zrozumieć, ale czy tu chodzi o jakąś nachalność, czy jak, bo już nie łapię.
Zacząłem w zwyczajny sposób, ot prezent dla forumowicza, a że temat tak się rozrósł, to z powodów braku zaufania, tak to rozumiem. Może powinienem zakończyć temat prezentu jeszcze w zarodku, kiedy się pojawił w mojej głowie. Może niech wypowiedzą się osoby, którym proponowałem Milesa oraz wkładkę Denon.
Ja chyba mam za dobre serce, parę razy wsparłem finansowo forum, przeznaczyłem Waitsa na nagrodę, przecież to ja wydałem na Toma z własnej kieszeni, ile, już nie wspomnę, więc o co kaman.
Zaczynam się gubić już w tym wątku Kurwa jakby mi ktoś sprezentował ową płytę niespodziankę to bym grzecznie podziękował a nie szukał drugiego dna. Ludzie opamiętajcie się. Robi się z tego farsa.
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
Po przeczytaniu całego wątku to rozumiem Zelaznego nie rozumiem Feliniego. Felini chlowpie ile Ty masz lat? Jak długo jesteś na forach tematycznych czy tylko facebook?
Gdybym bym jakimś gburem bez cienia cierpliwości, to już dawno olałbym to i nic nie wysłał.
Proszę nie atakujcie go, jest młody, nie ma długiego stażu na forum. Sam niechętnie podaję dane, luz, temat dla mnie jest zamknięty.
Mam dane, a teraz niech się uzbroi w cierpliwość i czeka na nr śledzenia.
Gdybym bym jakimś gburem bez cienia cierpliwości, to już dawno olałbym to i nic nie wysłał.
Proszę nie atakujcie go, jest młody, nie ma długiego stażu na forum. Sam niechętnie podaję dane, luz, temat dla mnie jest zamknięty.
Mam dane, a teraz niech się uzbroi w cierpliwość i czeka na nr śledzenia.
Dokładnie, temat już jest zamknięty
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon
Teraz, kiedy wszystko jest już dogadane, nie uważacie, że wykazał się myśleniem dorosłego człowieka? Cholernie samozachowawcze, bo inaczej tego określić nie potrafię. Tak tylko pytam, bo dopiero teraz się zapaliła żarówka, w mojej głowie, kiedy u Wąsika paliła się cały czas. Fakt różnica wieku i inne strony powstałej farsy, jak to kukiz uszczegółowił, godne napomnięcia.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2022, 20:30 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.