Ja prdl

Ja prdl
Pierwszy raz mam taką sytuację, do wszystkiego podchodzę ostrożnie
To już się chyba udało wyjaśnić.
Faktycznie to jest w Kanadzie, co jest
W następny piątek, po prostu poszedłbym na pocztę i wysłał, będzie z pełnym nrem śledzenia, a więc bez problemu można paczkę śledzić i odebrać w punkcie danego kuriera.
Dobrze, to napisz na priv co dokładnie mam podać, już nie mam obawzelazny pisze: ↑29 paź 2022, 15:50W następny piątek, po prostu poszedłbym na pocztę i wysłał, będzie z pełnym nr śledzenia, a więc bez problemu można paczkę śledzić i odebrać w punkcie danego kuriera.
Przed wysłaniem robię zdjęcie paczki, dokumentu nadania i wysyłam nr śledzenia.
Ludziska powierzają sprzęt na testowe odsłuchy, a ja proszę o dane kontaktowe, żeby wysłać ci płytę...
Wąsik ja rozumiem obawy, ale taka nieufność w stosunku do mnie wydaje mi się zupełnie nieuzasadniona.
Mam prawie 4000 postów, jestem autorem tematu viewtopic.php?t=6162
Nie ma paczkomatów w centrum Halifax i nie mam ochoty łazić, i ich szukać...
Spokojnie
Oki
Ooo kurwa...domibobi pisze: ↑29 paź 2022, 16:03Już prawie żałuję założonego wątku, ale cofnąłem się pamięcią do lat młodości - a nóż zrozumiem. I jedyne co mi przychodzi do głowy, jakiś strach przed rodzicami, że nagle obcy faceci, z blisko pół wieku na karku, chcą na siłę robić prezenty nastolatkowi. Sam już nie wiem.
Nie no, prezenty urodzinowe dla forumowiczów są fajnedomibobi pisze: ↑29 paź 2022, 16:03Już prawie żałuję założonego wątku, ale cofnąłem się pamięcią do lat młodości - a nóż zrozumiem. I jedyne co mi przychodzi do głowy, jakiś strach przed rodzicami, że nagle obcy faceci, z blisko pół wieku na karku, chcą na siłę robić prezenty nastolatkowi. Sam już nie wiem.
Hehehe, no ok, jej, nie no panowie pomóżcie, bo to mnie zwaliło z nóg. Choć rozumiem obawę i ją szanuję.Felini Wąsik pisze: ↑29 paź 2022, 16:09Nie no, prezenty urodzinowe dla forumowiczów są fajnedomibobi pisze: ↑29 paź 2022, 16:03Już prawie żałuję założonego wątku, ale cofnąłem się pamięcią do lat młodości - a nóż zrozumiem. I jedyne co mi przychodzi do głowy, jakiś strach przed rodzicami, że nagle obcy faceci, z blisko pół wieku na karku, chcą na siłę robić prezenty nastolatkowi. Sam już nie wiem.Ale z początku takie miałem obawy