PLX-500 Falowanie
-
PLX-500 Falowanie
Witam wszystkich chciałem się dopytać czy to rzecz normalna czy powinienem to zgłosić. W gramofonie PLX-500 posiadam go od niedawna i od początku talerz ma lekkie falowanie w górę i w dół. Gramofon ogólnie ma rok, kupiony używany na gwarancji jeszcze.
https://youtube.com/shorts/_gUE7qzILNI?feature=share
https://youtube.com/shorts/_gUE7qzILNI?feature=share
- zelazny
Re: PLX-500 Falowanie
Przyjrzałeś się dokładnie i jesteś pewien, że to talerz, a nie płyta?
Widać jak ramię wędruje do góry i w dół, to chyba jest do zaakceptowania. Inni mają gorzej pofalowane płyty, niż prezentowany talerz i igieł nie żal im.
PS
Co to za płyta?
Widać jak ramię wędruje do góry i w dół, to chyba jest do zaakceptowania. Inni mają gorzej pofalowane płyty, niż prezentowany talerz i igieł nie żal im.

PS
Co to za płyta?
- BRob
- Gramofon: SL 1710
Może nagraj taki filmik bez płyty, bo tu faktycznie bardziej rzuca się w oczy to, że wkładka wędruje w górę i w dół.
-
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Jak się skupicie na kropkach stroboskopowych to widać bicie. Możecie sobie zasłonić płytę czy wkładkę ręką żeby się nie sugerować.
Ja bym skorzystał z gwarancji, bo nie powinno tak być, choć nie ukrywam - ta "jakość" to jeden z powodów dla którego odradzamy zakup tych sprzętów od Hanpin.
Ja bym skorzystał z gwarancji, bo nie powinno tak być, choć nie ukrywam - ta "jakość" to jeden z powodów dla którego odradzamy zakup tych sprzętów od Hanpin.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Ok a pytanie z innej beczki to jaki gramofon do 1500 zł kupić pro ject czy dual czy może coś innego i jaki model godny jest zwrócenia uwagi ?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum