Kupię Unitra Lira DMT-453
-
- Kocewicz
- Kontakt:
Ze względów rodzinnych/sentymentalnych, czy z przeznaczeniem użytkowym? Odradzałbym kłaść na tym płyty...
Are you Shure?
-
Re: Kupię Unitra Lira DMT-453
Ze wzgledow uzytkowych 
A dlaczego bys odradzal? bo wlasnie rozgladam sie za sprawnym w pelni gramofonem i mozliwie jak najtanszym i uzywanym.
Moze bys cos polecil, albo wiesz skad taki sciagnac. Bo mam akurat ta Unitre dzialajaca ale trzeba kilka czesci wymienic...

A dlaczego bys odradzal? bo wlasnie rozgladam sie za sprawnym w pelni gramofonem i mozliwie jak najtanszym i uzywanym.
Moze bys cos polecil, albo wiesz skad taki sciagnac. Bo mam akurat ta Unitre dzialajaca ale trzeba kilka czesci wymienic...
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Bo to przysłowiowa krajalnica do płyt. Po prostu szkoda ich.MarnaSarna pisze:A dlaczego bys odradzal?
Może jakiś Bernard itp. za stówkę bądź mniej?MarnaSarna pisze:bo wlasnie rozgladam sie za sprawnym w pelni gramofonem i mozliwie jak najtanszym i uzywanym.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
WItam Wojtek!
Moglbys mi cos polecic, mianowicie chce jakis gramofon w miare dobry o czystym dzwieku moze byc nowy lub uzywany. WOlalbym jakies juz letnie ale nowym tez nie pogardze tak chcialbym dac maks. 300zł lecz kompletnie sie na tym nie znam
MOglbys cos doradzic slyszalem ze Duale sa bardzo dobre.
Moglbys mi cos polecic, mianowicie chce jakis gramofon w miare dobry o czystym dzwieku moze byc nowy lub uzywany. WOlalbym jakies juz letnie ale nowym tez nie pogardze tak chcialbym dac maks. 300zł lecz kompletnie sie na tym nie znam

MOglbys cos doradzic slyszalem ze Duale sa bardzo dobre.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Wobec tego zapraszam tutaj: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=46&t=293
O nowym do 300 złotych radzę zapomnieć.
O nowym do 300 złotych radzę zapomnieć.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Aha czyli raczej dobrym gramofonem do 300zl bedzie uzywany? moglbys polecic jakies konkretne modele?
-
PS: Moglbys mi jakbys byl tak uczynny znalez jakies aukcje lub z Kup Teraz gramofony ktore sa obecnie dostepne gdzies na aukcjach czy cos. Bo tamte aukcje juz dawno minely i chce sie zorientowac czy sa jakies fajne obecnie na allego a jestem zielony. Moglbys przejrzec oferty na allegro id ac mi znac??
Pozdrawiam,
Sarna
Pozdrawiam,
Sarna