Akurat wcale nie ciężko, bo mam takiego na sprzedaż

viewtopic.php?p=245044#p245044
Znaczy się będzie to bardzo dobra opcja? Orginalna cześć gramofonu do tego ciężar headshella i będzie pasować z Denon DL 103R i mieścić się w nim?Wojtek pisze: ↑10 paź 2022, 15:56Akurat wcale nie ciężko, bo mam takiego na sprzedaż
viewtopic.php?p=245044#p245044
NA MC nie ide, prędzej cicho myśle nad Shibatą lub nude eliptyk, z graniem na LP mogę się wstrzymać do czasu zakupu, zawsze jest CDdarkman pisze: ↑03 mar 2023, 11:32Tak, Philipsy grają ciszej, ja podbijałem gain. Kumpel który ode mnie wziął parę dni temu wczoraj przysłał mi sms'a, że Phil daje więcej basu u niego niż Goldring, a o gain nic akurat nie pisał, bo na razie jechał na słuchawkach tylko.. nocą.. bo nowy zakup. skąd ja to znam
![]()
![]()
![]()
Obiektywnie to bym jednak był za nową igłą do MP, wiem że nudnie ale na kosultacje masz czas, a na czymś grać trzeba. No i gotowa wkładka w zapasie zawsze.
Dopytaj też pod Rotela i EAR może @Bms'a i @Pelixa oni są zrotelowani na maxa. I obaj mają lub mieli Soniaki i mają sporo wkładek w zbiorach.
ps. na Demonie 103/103R z tego wątku nie pojedziesz bez SUT pod EAR, więc nie tym razem. wkładka zacna w ogóle cała seria z kolejnymi numerkami, ale to MC zasadniczo