Chodziło mi o ten z jasnozielonym z tego zdjęcia: download/file.php?id=111421&mode=view
Ten powyżej faktycznie jest inny.
Chodziło mi o ten z jasnozielonym z tego zdjęcia: download/file.php?id=111421&mode=view
Cytuję za autorem:
Tutaj są wszystkie na stronie:
Ten mam do zegara w CD:
To podejście młodych osób mnie nie dziwi, a teraz wyobraź sobie osobę która ma kolekcję winyli i pod winyl tworzy system i nagle...oczywiście nie znaczy to że winyle idą w odstawkę ale że w końcu CD potrafi dać przyjemność na podobnym poziomie i pora odsłuchać i uzupełnić starą kolekcję.
Do czego to doszłoMartynka pisze: ↑02 paź 2022, 14:45CD potrafi dać przyjemność na podobnym poziomie i pora odsłuchać i uzupełnić starą kolekcję
jedno ale... ale wymaga to dobrych płyt CD bo inaczej....ból zębówMartynka pisze: ↑02 paź 2022, 14:45To podejście młodych osób mnie nie dziwi, a teraz wyobraź sobie osobę która ma kolekcję winyli i pod winyl tworzy system i nagle...oczywiście nie znaczy to że winyle idą w odstawkę ale że w końcu CD potrafi dać przyjemność na podobnym poziomie i pora odsłuchać i uzupełnić starą kolekcję.
tak , ale jednak winyl to ciut inne granie niż CD na lampach . nie powoduje takiego bólu zębów. CD po modzie potrafi ciąć po uszach jak płyta do d..y. Na winylu nigdy tak nie miałem
Pora więc wejść na wyższy poziom
Andrzeju masz coś nie zgrane w torze bo u mnie gra super, dobrze że kupiłem "nowy" magnetofon i odsłuchuję bo tak to cd 24h.