Mejw ale się odszczknąłeś z tą płytą, no gratulacje. Nie poznaję kolegi
darkman pisze: ↑31 paź 2022, 08:17Mejw ale się odszczknąłeś z tą płytą, no gratulacje. Nie poznaję kolegiJest moc!
![]()
Sam bym sobie kupił, ale ból bo mam tzw oryginał i oczywiscie nie mam innego wyjścia jak przysknerzyć jednak na tytuły, których nie mam.
Dzięki Dark, to jednak droga zabawa a tu byla okazja
No ba! Wiadomo. Z tego powodu to również sztuka wyboru. Tym bardziej wówczas cieszy. superowy tytuł, akurat leży u mnie przy gramofonie, bowiem byłem dla niej uprzejmy ją przesłuchać.. zastanawiając się czy nie dobrać jeszcze wersji AP.
Sztuka wyboru to jest klucz właśnie. Trzeba zostać klucznikiemdarkman pisze: ↑31 paź 2022, 09:15No ba! Wiadomo. Z tego powodu to również sztuka wyboru. Tym bardziej wówczas cieszy. superowy tytuł, akurat leży u mnie przy gramofonie, bowiem byłem dla niej uprzejmy ją przesłuchać.. zastanawiając się czy nie dobrać jeszcze wersji AP.
Z drugiej strony miast dwóch czy trzech przeciętnych płyt, można jedną bdb klasy.
W UK przesyłka £4.50 , ale przy podobnych cenach nie ma sensu. Ja osobiście nie polecam, chyba że coś nieosiągalnego. Ostatnio mnie zwodził przez 4 miesiące. Generalnie powiedzieć, że niski standard sprzedaży, to nic nie powiedzieć.darkman pisze: ↑31 paź 2022, 08:17Swoją drogą przeglądam właśnie anonsowany sklep Scotta, chyba mam pecha, to co mnie interesuje to jest i u nas za te same szelesty lub nawet taniej bywa. Jednak ..zamierzam coś znaleźć (nie wiem jaki koszt wysyłki - może ktoś podać kto ma to przećwiczone: do UK i do Polski bym prosił o koszt).