No i? Takie marudzenie w czymś pomoże?

Tam nie ma żadnych zabezpieczeń?
No i? Takie marudzenie w czymś pomoże?
Tam nie ma żadnych zabezpieczeń?
Jest i angielski, za to strona dotyczy modelu Titan nie Vulkan...Myszor pisze: ↑19 wrz 2022, 18:43Nowe drivery, nowa zwrotnica.
Tu masz kopalnię wiedzy tylko niemiecki trza znać.
http://www.titanstory.de/en
Tu nie chodzi o zabezpieczenia a o sposób działania wstęgi - powietrze przelatujące pomiędzy przewodzącymi taśmami - przy małej mocy i niewielkim przepływie powietrza działa ok ale więcej mocy i tasiemki "przestają" działać właściwie. Dobre do lampy o niedużej mocy ale jak odkręcisz volume jakiegoś "krzemowca" to wali zniekształceniami i tylko patrzeć jak przestanie działać całkowicie.Wojtek pisze: Tam nie ma żadnych zabezpieczeń?
Gdybyś zadał sobie trud przejrzenia tej strony to odkryłbyś że materiały dotyczą całych serii Quadrala.
Kompletna bzdura. U mnie i Titany i Vulkany grały z ASR Emitter który do słabeuszy raczej nie należy. I grały znakomicie.
No ale grały znakomicie dla Ciebie. Równie dobrze mogę napisać, że to kompletna bzdura. Nie mam chęci prowadzić dyskusji na takim poziomie - jak chcesz tak rozmawiać to dawaj wiarygodne pomiary z których wynika rewelacyjność tych wstęg. Twoje uszy to dla mnie żaden wyznacznik. Zbyt wiele słyszałem audiofilskich spustów nad totalnymi gniotami nadającymi się tylko do słuchania ćwierkania ptaków. Ze swojej strony dodam - wystarczy popatrzeć u zapha na pomiary chwalonych brzmieniowo founteków i aurum cantus... Szkoda słów. Kiedyś na którymś z forów Harpiaacoustic rozdawała topowe wstęgi forumowiczom bo po testach uznali, że nie warte są nawet przesyłkiMyszor pisze: ↑24 wrz 2022, 21:51Gdybyś zadał sobie trud przejrzenia tej strony to odkryłbyś że materiały dotyczą całych serii Quadrala.
A mówiąc o niemieckim miałem na myśli właśnie te materiały. A są tam opisy, katalogi i testy tak i Titanów jak i Vulkanów.Kompletna bzdura. U mnie i Titany i Vulkany grały z ASR Emitter który do słabeuszy raczej nie należy. I grały znakomicie.