Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Zdalny poniedziałek ale taki bardziej w stanie G-, niebezpiecznie blisko F... I co z tego, że z muzyką i w domu... Dzisiaj same polskie hity i gity. Miał być only Niemen ale coś jednak not exitted as planowałem. Czyli bardziej po polsku - nastąpiła zmiana planów.
Dawno nie słuchałem tego albumu. Przy okazji zrobiłem mu zdjęcia do mojej fototeki. Ze dwa lata temu kupiłem za dychę. Fajna płyta a chciałem mieć do kolekcji. Dziwne wydanie - każdy label jest inny. To wpisałem do Discogs jako misprint. Ciekawostka. No i z cieniem przy tytule - późniejsze wydania tego elementu nie mają, z tego co pamiętam. A teraz czas wyruszać na wojnę ze światem...
A po pracy poszedłem na dziewczynki... Kogo ja oszukuję.... Te dziewczynki przynajmniej nie są w stanie G. Zawsze miło mi się słucha Stonesów. To jest podstawa wszystkiego, co jest GIT.
Technics SL-5300 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > Canton Quinto 520
Sony PS-X60 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > AudioPro Avanto FS20 My Discogs
Electric Light Orchestra – Secret Messages.jpg (40.03 KiB) Przejrzano 730 razy
Technics SL-5300 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > Canton Quinto 520
Sony PS-X60 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > AudioPro Avanto FS20 My Discogs
Okładka w stanie gorszym niż płyta. Ale muzyka za to nawet, nawet. Całkiem sympatyczny blues / blues rock. Powinienem może bliżej zapoznać się z tym zespołem...
Powinienem zmieścić jeszcze tę płytkę dzisiaj... Wersja tłoczona w Tbilisi, w Gruzji. Zadbana jak rzadko kiedy. Piękna rzecz. Na dodatek tej wersji nie było w Discogs.