Kupujesz, jak się okazuje, płytę za 190 zł w słabym stanie i nie ma to znaczenia?Felini Wąsik pisze: ↑21 wrz 2022, 14:18
Ma niestety kilka przeskoków na Najemniku 1 i kaczorze, ale nie ma to znaczenia

Kupujesz, jak się okazuje, płytę za 190 zł w słabym stanie i nie ma to znaczenia?Felini Wąsik pisze: ↑21 wrz 2022, 14:18
Ma niestety kilka przeskoków na Najemniku 1 i kaczorze, ale nie ma to znaczenia
Nie było o tym wspomniane w opisie, jeśli po umyciu nic się nie zmieni zwrócę płytę. Edit: Przesłuchałem płytę w całości, i powiem tyle, rys nie ma, poza jedną, która tylko powoduje lekkie pykanie. Płyta umyta, czysta. Przeskoki nadal występują, okazało się że są również na Wehikule Czasu (Spodziewałem się tego) i jeden mały na balladzie tylko ja i ty. Najlepiej gra jednak Najemnik IIFelix1988 pisze: ↑21 wrz 2022, 14:48Kupujesz, jak się okazuje, płytę za 190 zł w słabym stanie i nie ma to znaczenia?Felini Wąsik pisze: ↑21 wrz 2022, 14:18
Ma niestety kilka przeskoków na Najemniku 1 i kaczorze, ale nie ma to znaczenia![]()
Stan mial byc jesli pamietam VG a nie NMFelix1988 pisze: ↑21 wrz 2022, 14:48Kupujesz, jak się okazuje, płytę za 190 zł w słabym stanie i nie ma to znaczenia?Felini Wąsik pisze: ↑21 wrz 2022, 14:18
Ma niestety kilka przeskoków na Najemniku 1 i kaczorze, ale nie ma to znaczenia![]()
Dokładnie, jak mówiłem nie przeszkadza mi to, cieszę się że mam ten album na półce w oryginaleMawis pisze: ↑21 wrz 2022, 17:25Stan mial byc jesli pamietam VG a nie NMFelix1988 pisze: ↑21 wrz 2022, 14:48Kupujesz, jak się okazuje, płytę za 190 zł w słabym stanie i nie ma to znaczenia?Felini Wąsik pisze: ↑21 wrz 2022, 14:18
![]()
Znajdź dokładnie te miejsce które przeskakuje i naostrzoną wykałaczka przejedź delikatnie wzdłuż rowków. Jeśli to nic groźnego to ten prosty patent powinien pomóc.
Chętnie bym to zrobił, problem jest taki, że nie widać żadnych rys, muszą być one pewnie wzdłuż rowka. Ale coś musi powodować przeskoki, jeśli występują one przez jeden utwór, i początek drugiego, może jest tam jakaś rysa która to powoduje. Gorzej z Wehikułem, tam przeskoki są nieregularne więc pewnie niewiele bym zdziałał. Jeśli uda mi się wyłapać pod słońce jakieś rysy to spróbuję
Trochę z tym ciężko, bo rys nie widać, napisałeś żeby wzdłuż rowka przejechać, zrobiłbym to, jednak nie umiem wyłapać tych miejsc. Masz na to jakiś patent ?
Tak, postanowiłem jednak zwrócić