Szelak pisze: ↑09 wrz 2022, 08:56Przez chwilę nawet rozważałem sprawę zwrotu i pofatygowania się do antykwariatu,
I by zamienił stryjek siekierkę na kijek. MasakraSzelak pisze: ↑09 wrz 2022, 08:56Na okładce była złota naklejka

A jaki to jest? Podaj linka to Piotr albo Simon ci powiedzą. Nie sądzę ze by w Empiku bylo cos co polecają. Ja skorzystałem z rady Piotra bodajże i nabylem to:
Masz marne szanse że to była okazja na audiofilskie wydanie. Kupiłeś świetne wydanie z polecenia tutaj i to nówkę.
W punkt. Pitolenia się czasami nie uniknie.
To!!!SimonTemplar pisze: ↑09 wrz 2022, 13:08W punkt. Pitolenia się czasami nie uniknie.
Co mi koledzy proponujecie do posłuchania na sobotni wieczór? Mam cały dla siebieTylko ja i samogon więc coś z przytupem może abym nie przysnął?
![]()
Tak z ciekawości, jak wypada to wydanie Crescent wg ciebie? Sama okładka, winyl no i odsłuch
Panowie, spokojnie. To nie streaming, ani CD. Tu musi być czas na rytuał. Grzanie wzmaka, czyszczenie igły, zrobienie kawy. Ja słucham dopiero wieczorem. Teraz obowiązki rodzinne, robienie obiadu, rozmowa z rodziną.
Chyba będę musiał, ale praktycznie patrząc należałoby zacząć od albumu, który powstał wcześniej.
Pół roku temu kupowałem Tone Poet Series 3 płyty w cenie 2, Ceny najdroższych 159, a najtańszych poniżej 100 zł. Kupiłem tak 6 płyt. Dwie darmo w takim razie i ceny świetne. W MM jak zamykali stoiska w całej PolsceSzelak pisze: ↑09 wrz 2022, 18:08Chyba będę musiał, ale praktycznie patrząc należałoby zacząć od albumu, który powstał wcześniej.
Kiedy takie ceny były?
https://asfaltshop.pl/product/20300-pau ... ne-poet-lp