Michael Jackson - Dangerous
Album którego słucham tylko w urodziny Michaela
Pierwsze wydanie płyty z 1991 roku
Świetny dźwięk, płytka w stanie idealnym
Załączniki
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon
Becoming The Archetype "Dichotomy" z 2008 roku. Progressive metalcore, melodic death metal, właśnie wydali po 10 latach kolejną płytę "Children Of The Great Extinction" cierpliwie czekam na dostawę
I to już koniec na dziś.
Ciekawostką jest singiel Proletaryat Gdzie Cikwiaty na którym znajduje się inna wersja utworu "Przemijanie".
No to dużo dzisiaj słuchałeś, ja czasem sobie robię słuchanie albumów Beatlesów, mam prawie całą dyskografię, część na winylu część na kasetach, do pełnego kompletu brakuje mi tylko Abbey Road, Revolver, i Yellow Submarine. Niedługo będę miał wszystkie albumy Beatlesów
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2022, 10:33 przez Felini Wąsik, łącznie zmieniany 1 raz.
John Lennon
To poza tym robi wielką różnicę, bo dyskografia jest albo kompletna, albo nie. W tym drugim przypadku precyzyjniejsze byłoby więc określenie "mam niemal całą dyskografię" albo "do kompletnej dyskografii brakuje mi tylko..."
To poza tym robi wielką różnicę, bo dyskografia jest albo kompletna, albo nie. W tym drugim przypadku precyzyjniejsze byłoby więc określenie "mam niemal całą dyskografię" albo "do kompletnej dyskografii brakuje mi tylko..."
Vera Lynn - Keep Smiling Through
Oczywiście, poprawię odpowiednio post
John Lennon