Kapitan Żbik to był równy gość
Kapitan Żbik pomoże Ci...taki kawałek byl już nie pamiętam kto to śpiewał, Big Cyc?
Felini, a Ty nie na rozpoczęciu?Felini Wąsik pisze: ↑01 wrz 2022, 08:58Kaczora Donalda też lubię, do tego Asterixa, Lucky Luke, jest tego trochęNa zdjęciu moja kolekcja komiksów z Garfieldem, co rok wychodzą dwa, maksymalnie trzy tomy
![]()
Mam na 10, niedługo się ubieram w garnitur i lecęMawis pisze: ↑01 wrz 2022, 09:12Felini, a Ty nie na rozpoczęciu?Felini Wąsik pisze: ↑01 wrz 2022, 08:58Kaczora Donalda też lubię, do tego Asterixa, Lucky Luke, jest tego trochęNa zdjęciu moja kolekcja komiksów z Garfieldem, co rok wychodzą dwa, maksymalnie trzy tomy
![]()
![]()
Ja również, to przecież klasyka. Do tego Kajko i Kokosz w obu przypadkach również w postaci wycinków ze Świata Młodych. Generalnie komiksów nie zbieram już od dawna, ale poza w/w, można rzec obowiązkowymi pozycjami, trochę mi się tego jeszcze ostało: wspomniany Żbik, Thorgal, Pilot śmigłowca, Podziemny front, Hans Kloss, plus oczywiście Jonka, Jonek i Kleks Szarloty Pawel czy jedyne w swoim rodzaju komiksy Jerzego Wróblewskiego. Niestety nie zachował mi się żaden Relax, a miałem komplet (starsi forumowicze na pewno go pamiętają) czy świetny komiks dużego formatu o Janosiku z rysunkami Jerzego Skarżyńskiego. Nic to, kiedyś trafią się ponownie
Nie znam żadnego, ale pewnie fajne