Nie byłby tu kluczowy nominał? Widziałeś kiedyś dwunastogroszówkę? Jeśli coś nie istnieje to jak to podrobić?
Proponuję żebyś spróbował zrobić np. banknot 1.000 PLN ze stówki, próbował nim zapłacić w sklepie i przekonasz się czy mam rację. Przecież banknot 1.000 nie istnieje
Na szczęście wystarczy rzucić okiem na art. 310 KK. Jeśli nadal nie rozumiesz to niestety jestem bezradny
Irek, zakładam, że prawnicy SP Records raczej nie narazili szefa na odsiadkę... nie wiem, czy monetę o nominale 12 gr. posiadającą na rewersie zamiast orła logo wytwórni można podciągnąć pod "kto podrabia albo przerabia polski albo obcy pieniądz..."
czy jest prawnik na sali?
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Irek, zakładam, że prawnicy SP Records raczej nie narazili szefa na odsiadkę
Nie rozumiesz o czym dyskutowaliśmy. Ja odniosłem się właśnie do tych żalów, że te 12 gr dołączone do albumu nie wygląda jak nasze prawdziwe pieniądze i jak te 12 gr z okładki singla (foto poniżej), a jest zupełnie inne i "niegroźne" Wydawało mi się, że jasno to wytłumaczyłem
nevermind, dla mnie tak czy siak dodatek niespecjalny w kontekście zupełnie innego designe'u. lepiej by wyszło jakby z niego zrezygnowali w takiej formie.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
Najemnik mi doszedł ale niestety okładka inna, nie dostałem żółwia na okładce. Co do detoxu dostałem info z winylomanii że wytwórnia wytłoczyła mało płyt i termin przesunięty na Listopad
Najemnik mi doszedł ale niestety okładka inna, nie dostałem żółwia na okładce. Co do detoxu dostałem info z winylomanii że wytwórnia wytłoczyła mało płyt i termin przesunięty na Listopad
A kiedy Najemnik miał żółwia na okładce ?
Chodziło koledze chyba o zielony hełm wojskowy
Reedycję wypuszczono w wersji z 1992 roku, a że nikt o tym wcześniej nie wiedział to na aukcjach dawali zdjęcie okładki z pierwszego wydania
Ja za to otrzymałem Detox a tę wiadomość dostałem w sprawie Najemnika
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon
mam taką fajną pajeczynke na ekranie że jak się spojrzy na małe zdj to widać w zarysie żółwia.
Suma sumarum wydaje mi się że nie spodziewali się aż tyle chętnych na te reedycje, dlatego popyt przerósł podaż.
mam taką fajną pajeczynke na ekranie że jak się spojrzy na małe zdj to widać w zarysie żółwia.
Suma sumarum wydaje mi się że nie spodziewali się aż tyle chętnych na te reedycje, dlatego popyt przerósł podaż.
No to w takim wypadku faktycznie żółw, mogli się spodziewać że jak oryginał Najemnika chodzi po 400 zł a wersja z żołnierzem nawet 100000 zł to będzie ogromne zainteresowanie produktem
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon