To akurat dobre

Absolutnie nie. Ja po prostu dla równowagi przypominam "osiągnięcia" poprzedniej ekipy pod względem obsadzania stanowisk ludźmi z predyspozycjami i wiedzą adekwatnymi do tych stanowisk, bo komuś może się wydawać, że ta dyscyplina została wymyślona przez PiS
Ty to jednak Merrick musisz być jakiś niedogrzany skoro niby naszego kolegę blokujesz bo nie zgadzasz się z jego opiniami i komentarzami, a zarazem jak tylko trafi się podatny grunt to robisz publiczną nagonkę opowiadając jakieś farmazony.Merrick pisze: ↑26 sie 2022, 14:42Przeczytaj wszystkie wpisy bms01 a zobaczysz że wiedzę o świecie bms01 czerpie głównie od Michnika i jego gazety. Po za tym bms01 to piewca Ludowego Wojska Polskiego które planowało zagładę narodu polskiego podczas atomowego ataku na zachód Europy
poniżej Sowieckie plany III wojny
http://polska-zbrojna.pl/home/articlesh ... -III-wojny
bms01pl próbował mnie zastraszyć i się mi odgrażał a że lubię spokój i miłe towarzystwo to musiałem go zablokowaćWojtek pisze: ↑27 sie 2022, 10:27Ty to jednak Merrick musisz być jakiś niedogrzany skoro niby naszego kolegę blokujesz bo nie zgadzasz się z jego opiniami i komentarzami, a zarazem jak tylko trafi się podatny grunt to robisz publiczną nagonkę opowiadając jakieś farmazony.
Wiesz że to nie tylko niezdrowe, ale i niezbyt kulturalne? (delikatnie mówiąc)
No to może nie odpowiadaj na każdego jego posta bo to wyglada na jakąś prywatną wojenke podjazdową...Merrick pisze: ↑27 sie 2022, 11:35bms01pl próbował mnie zastraszyć i się mi odgrażał a że lubię spokój i miłe towarzystwo to musiałem go zablokowaćWojtek pisze: ↑27 sie 2022, 10:27Ty to jednak Merrick musisz być jakiś niedogrzany skoro niby naszego kolegę blokujesz bo nie zgadzasz się z jego opiniami i komentarzami, a zarazem jak tylko trafi się podatny grunt to robisz publiczną nagonkę opowiadając jakieś farmazony.
Wiesz że to nie tylko niezdrowe, ale i niezbyt kulturalne? (delikatnie mówiąc)
Przez dwa miesiące nie było mnie na forum i myślałem że bms da sobie spokój i przestanie komentować moje wpisy i deprecjonować moją osobą aż tu ni z gruchy ni z petruchy znów coś tam do mnie piszę więc go zablokowałem. Ja po prostu nie mam ochoty rozmawiać z bms na forum.
Sorry Merrick ale ja zauważyłem cos odwrotnego, na kazdy jego wpis na jakiś temat i nie ad personam Ty odpowiadasz hmm atakiem. Tak to wyglada z boku i mysle że nie tylko ja mam takie wrażenie...Merrick pisze: ↑27 sie 2022, 12:06Przez dwa miesiące nie było mnie na forum i myślałem że bms da sobie spokój i przestanie komentować moje wpisy i deprecjonować moją osobą aż tu ni z gruchy ni z petruchy znów coś tam do mnie piszę więc go zablokowałem. Ja po prostu nie mam ochoty rozmawiać z bms na forum.
Też tak to widzę, niestety...Mawis pisze: ↑27 sie 2022, 12:08Sorry Merrick ale ja zauważyłem cos odwrotnego, na kazdy jego wpis na jakiś temat i nie ad personam Ty odpowiadasz hmm atakiem. Tak to wyglada z boku i mysle że nie tylko ja mam takie wrażenie...Merrick pisze: ↑27 sie 2022, 12:06Przez dwa miesiące nie było mnie na forum i myślałem że bms da sobie spokój i przestanie komentować moje wpisy i deprecjonować moją osobą aż tu ni z gruchy ni z petruchy znów coś tam do mnie piszę więc go zablokowałem. Ja po prostu nie mam ochoty rozmawiać z bms na forum.