Wyśmienicie, jak na mój sprzęt i moje ucho jest to bardzo dobre wydanie. Polecam!
Mały minus to papierowa koperta bez folii. Co prawda jutro pewnie umyję i wsadzę do koszulki MFSLa ale mogli przyłożyć się to nie kosztuje tak dużo przy takim nakładzie.
SL1210 + MaCaBRiaa + NAD C326/C356/Misse + NAD C565
Wyśmienicie, jak na mój sprzęt i moje ucho jest to bardzo dobre wydanie. Polecam!
Mały minus to papierowa koperta bez folii. Co prawda jutro pewnie umyję i wsadzę do koszulki MFSLa ale mogli przyłożyć się to nie kosztuje tak dużo przy takim nakładzie.
Np. W reedycjach Queen winyle są w kopercie z folią w środku, dla mnie na plus, ja w Dżemie szczerze liczyłem jeszcze na jakiś insert czy chociaż wkładkę z tekstami, zawsze byłby to miły dodatek
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon
No i chujnia, sam papier rysuje cholernie. Tak się zastanawiałem w jaką kopertę zapakują. Nie zdziwię się kiedy po wyjęciu z koperty zobaczę rysy, k...a.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2022, 21:01 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.
No i chujnia, sam papier rysuje cholernie. Tak się zastanawiałem w jaką kopertę zapakują.
Może nie jest aż tak źle, mam dużo płyt w papierowych kopertach i narazie się nie rysują, ale poleciłby mi ktoś jakieś folie lub koperty wewnętrzne bo zawsze mam zamówić ale nie wiem jakie
John Lennon
masz myjkę? bez mycia do takiej koperty to trochę szkoda ładować płytę z syfem jaki na niej jest
Nie mam, ale raczej się nie zapowiada żebym narazie kupował, jeszcze mam za mało płyt
Narazie starcza mi w zupełności szczoteczka do zbierania kurzu przed odsłuchem
John Lennon