Wysłali. Myślałem, że label będzie wyglądał jak w 1st press.
Każdy ma swój gust, mi osobiście bardziej się podobają te nowe labele niż te z 1st pressów
Ciekawy też jestem liczby nakładu, chciałbym żeby za parę lat również te reedycje były niezłymi kąskami dla kolekcjonerów
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon
Każdy ma swój gust, mi osobiście bardziej się podobają te nowe labele niż te z 1st pressów
Ciekawy też jestem liczby nakładu, chciałbym żeby za parę lat również te reedycje były niezłymi kąskami dla kolekcjonerów
Cwany gapa, dostał i już chcialby zarobic
Absolutnie Nie jestem handlarzem spekulantem , po prostu fajnie byłoby mieć unikat w kolecji
John Lennon
Chcieliście wydymać Freda a to Fred wydymał was.
Ot mam i ja. Odebrałem w empiku. Ciut drożej niż na allegro ale przynajmniej już a nie za dwa miesiące.
Zamówienia starego jeszcze nie wycofałem. Może by co pospekulował jak takie jaja są
Chcieliście wydymać Freda a to Fred wydymał was.
Ot mam i ja. Odebrałem w empiku. Ciut drożej niż na allegro ale przynajmniej już a nie za dwa miesiące.
Zamówienia starego jeszcze nie wycofałem. Może by co pospekulował jak takie jaja są
No pewnie, czemu nie, spójrz sobie na to
Załączniki
John Lennon
Cwany gapa, dostał i już chcialby zarobic
Absolutnie Nie jestem handlarzem spekulantem , po prostu fajnie byłoby mieć unikat w kolecji
Dobra dobra Ty chyba nie masz nawet ograniczonej zdolności do czynności prawnej, spekulancie