Jarekbar pisze: ↑16 lip 2022, 09:23
Ja pszczoły kupuje

Szczerze, nie wiem co mam Ci na to odpowiedzieć. O wiem. Miałem gada, kupowałem karaczany, świerszcze, drewnojady, szarańcze i inne żywe pokarmy. Zawsze przychodziły całe i zdrowe. Zamówiłem kiedyś aparat cyfrowy, no i niestety już taki żywy nie był. Pół roku pisania i odwoływania z powodu uszkodzonej paczki i nowego aparatu... Kolega już miał z 2 gramofonami problem. U mnie mój gramofon działa bez zarzutu, wszystko technicznie tiptop. Paczki w kurierce nie są traktowane tak jak powinny, a napis uwaga szkło czy delikatne, jak zwał tak zwał, działa jak czerwona płachta na byka... Także, wolę jednak go mieć na półce, aby ktoś przyszedł, zobaczył, z ceną u mnie także da się coś poczarować... Nawet wolę te 100km podjechać do kogoś w ramach gratisu... Nie jestem handlarzem i mi go po prostu szkoda. A wiem, że ktoś się będzie z niego cieszył, tak jak ja wcześniej.
Dodam, że kable to Mogami 3368, wtyki RCA Amphenol. To tak już dla informacji ogólnej.

Pioneer PL-50L II - Kenwood KA-9150 - Kenwood KT-7550 - Sansui A-80 - Onkyo TX-NR686 - Klipsch RP-8000F - RP-500C - RP-400M - Klipsch R-115SW - Bang&Olufsen S60 - Philips CD473 - Chromecast Audio (2015)