Dziękuję wszystkim za odpowiedzi faktycznie półautomat na początek będzie chyba lepszym wyborem, ale skusiła mnie oferta Nordmende RP-1100 i niewykluczone, że niedługo u mnie wyląduje
"Jozi" szybkie pytanko - GERARDA sprzedałeś, mój kolega jest zainteresowany PRL , jeżeli nie to jaka cena
Nie sprzedałem, ale jestem po słowie z gościem, tylko w rachubę wchodzi wysyłka ale ja jestem trochę sceptyczny z wysyłką.
Obiecałem gościowi, że przemyślę temat z wysyłką, ale póki co nie mam na to czasu, bo to musi być pancerna paczka by dotarł w całości.
Cena jest 6stówek i została przez klienta zaakceptowana.
Cena jest 6stówek i została przez klienta zaakceptowana
niech służy, mój znajomy "pakupił" z olixa ze trzy dni temu ale jak się sprawuje nie wiem, raczej to są dobre "kombajny" przynajmniej w czasach zapisów lub zamówień "dla prezesa", ale z uwagi na czas, każdy wymaga przeglądu
Nie to że jestem na nie - tylko opis tkzw "bajeczny". To jest mój sprzęt - no i wtyczka oryginalna UK: czyli w sumie raczej nie używany u sprzedawcy. Takie dobre legendowanie tematu.
Wszystkie Technicsy mają mocowanie wkładki T4P tak że ograniczamy dobór wkładek. Bernarda bym sobie darował. Jeżeli jest w pełni sprawny to brałbym Akai.
Gramofon: Sony PS-X 60, AT 440 Mlb, AT 33ML i wiele innych
Nuda dual mono.
Hitachi HMA 7500 + HCA 7500 MK II
Dali Ikon 6
Dziękuję wszystkim za pomoc,
udało mi się zakupić pro-ject debut iii w sklepie "Muzyczna Piwnica Winyl Store. Pan pomógł mi wyborze, w ustawieniach sprzętu itd..
Polecam.