Chyba nic nie czytałeś o większości rewolucji.

Ten norweski kapitalista powinien się podzielić nadmiarowymi zyskami a nie czerpać korzyści z wojny.
Chyba nic nie czytałeś o większości rewolucji.
Taaaa
Dzięki za konstruktywny opis.
No nie wiem czy za darmo. Trzeba będzie to przecież wywieźć potem na szrot a to też kosztuje. Także dobrze było by żeby jeszcze jakąś stówkę na transport dorzucił.
Pisząc o gwarancji nawet nie myślałem, żeby prosić o to Marcina, bo jakoś mi nie wypadało bo jest to towar z drugiej ręki, ale też nie miałem obaw co do jakości tego sprzętu i sam od siebie chciałem udzielić tej gwarancji bo wiem jaki jest stan.
Tak żem czuł, że znam tę końcówkęCichy5000 pisze: ↑14 cze 2022, 15:13Pisząc o gwarancji nawet nie myślałem, żeby prosić o to Marcina, bo jakoś mi nie wypadało bo jest to towar z drugiej ręki, ale też nie miałem obaw co do jakości tego sprzętu i sam od siebie chciałem udzielić tej gwarancji bo wiem jaki jest stan.
Ale jeśli już Marcin sam się zdeklarował za co bardzo dziękuję to też chyba potwierdza jakość wykonania przeglądu i przede wszystkim zakupy od kolegów z forum.
Zgadzam się z kolegą Piterski w zupełności, bo chyba większość to tak rozumie.
To wszystko nasuwa mi jeszcze jedną myśl zamknąć temat zostawić na olx i czekać spokojnie na kupującego![]()
Skromoność nie pozwoliła mi powiedzieć kto Cię inspirował
Ale ja nie ukrywałem, że to z pod ręki naszego skromnego kolegi wyszedł ten sprzęt
Ale ja nie wszędzie jestem Martynka
Przeczytałem wątek
Niektórzy nie rozumieją że odświeżenie elektroniki kosztuje i podnosi żywotność sprzętu audio o kolejne 30 lat jeśli nie dłużej( nie mam tu na myśli lampy). Tym bardziej modyfikacje są niezrozumiale dla innych osób ... czyli poprawianie księgowych dla których liczy się tylko zysk a nie projekt i jakość brzmienia . Tydzień temu odebrałem końcówkę mocy Haflera od Jaculka w której wymienił dla mnie wszystkie kondensatory i rezystory a do tego zrobił wszelkie regulacje no i efekt słyszę każdego dnia no ale tylko nieliczna garstka ludzi na tym forum rozumie potrzebę odświeżenia elektroniki i modyfikacji audioMartynka pisze: ↑08 cze 2022, 17:15Zmieniono wszystkie kondensatory elektrolityczne w zasilaniu na nowe w gradacji audio ( FG i Muse )
- Cały tor audio oparty na styrenie i mylarze więc nieśmiertelny a jedyny kondensator elektrolityczny w torze został wymieniony na Audo Note Kaisei ( czyli Rubycon Black Gate ) bo nie liczyły się koszty tylko jakość i brzmenie.
- kondensatory filtrujące przy trafo zostały wymienione na nowe ze zwiększoną pojemnością i dodatkowo bypasowane Mullard'ami.
- wyjścia głośników A to VIABLUE
- tranzystory w sekcji predrive zostały spoarowane parametrami i wymienione na nowe oryginały.
- wszystkie tranzystory nastawne do regulacji DC offset, napięcia zasialani oraz biasu dla każdego kanału zostały wymienione na nowe
- podświetlenie wymienione na nowe