posiada ktoś w swoich zasobiszczach 12au7 i 12ax7 Tungsola czarne bańki, połowa lat 50tych? łażę po internecie i tylko prostownicze widzę jeżeli tak to chętnie odkupię ale tylko czarne anody choć to i tak na czuja i ucho bo nie widać
DDX-1000 > RMG-309i/SME3012 > SPU/MPU > Lundahl > AN Kondo/ANK > 300B > Audio Nirvana
CM4 Diretta Host > Holo Red Diretta Target (DDC Mode) > Holo Cyan 2 > AN Kondo > 300B > Audio Nirvana
kurde przyznam się Ci że z europejskiej produkcji jestem noga, w sumie miałem je w planie, a które Valvo z Hamburga, Berlin czy Heerlen bo to chyba jednak insza inszość? a masz może Tesla e83cc?
DDX-1000 > RMG-309i/SME3012 > SPU/MPU > Lundahl > AN Kondo/ANK > 300B > Audio Nirvana
CM4 Diretta Host > Holo Red Diretta Target (DDC Mode) > Holo Cyan 2 > AN Kondo > 300B > Audio Nirvana
odkopałem 12au7 JHS Sylvania te lampy są tak niedoceniane że ja pierdolę ale to dobrze bo są tanie takie mięsiste granie jak Heerlen tylko szybsze- lepsza stereofonia, zastanawiam się w związku z tym czy na Bugleboya polować muszę zakupić jeszcze 6dj8/ecc88 czy bez łaski brać Sylvanię