Sprzedam - Nie aktualne
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Sluchawki - Sennheiser HD 202
Jakim cudem? A mają gwarancję?Darek pisze:Sluchawki sa nowe tylko nie posiadaja opakowania

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
To ze nowe to nie oznacza ze musi miec gwarancje. Napewno! Chyba ze kupujesz w sklepie.Wojtek pisze:Jakim cudem? A mają gwarancję?

W kazdym badz razie sluchawki sa nowe (bo sam osobiscie opakowanie wyrzucilem do smieci), sprawdzilem tylko jak graja. Wiesz tutaj tak bywa ze kupujesz w sklepie i gwarancji brak a jak nie jestes zadowolony to idziesz z paragonem(to tez gwarancja) i masz kase. Stosowane to jest czesto przy wyprzedazy, gdzie cena jest o 50% nizsza, albo opakowanie jest zniszczone (bo tak tez bywa)
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
A ty gdzie kupujesz nowe rzeczy? Na wysypisku? W lombardzie?Darek pisze:Napewno! Chyba ze kupujesz w sklepie.

To chyba tylko przy mega przecanach czy wyprzedażachDarek pisze:Wiesz tutaj tak bywa ze kupujesz w sklepie i gwarancji brak

"Gwarancja" zwrotu kasy w ciągu 30 (czy ilu tam) dni od zakupu to raczej nie to samo co gwarancja sprzętowaDarek pisze:a jak nie jestes zadowolony to idziesz z paragonem(to tez gwarancja) i masz kase.

Aha, czyli to taki towar z wyprzedaży (co "wypadł z ciężarówki"Darek pisze:Stosowane to jest czesto przy wyprzedazy, gdzie cena jest o 50% nizsza, albo opakowanie jest zniszczone (bo tak tez bywa)

To tyle, byłem ciekaw.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
Re: Sluchawki - Sennheiser HD 202
Wojtku bardzo glupie uwagi. Widze ze raczej nie miales stycznosci z czyms takim. To gdzie kupuje to moja sprawa. Mega przeceny? kiedy ty byles za granica? Ofert i wyprzedaze mam tutaj codziennie i nie potrzebuje czekac na mega przeceny. Gwarancja (nawet paragon) nawet sprzetowa jak i kazda inna obejmuje wymiane na nowe (do roku czasu - fabryczna gwarancja, wazna na calym swiecie), zwrot kasy, naprawe. Teraz moze wiesz jak to wyglada, chyba ze zyjesz w innym swiecie bo ja tak mam i jak potrzeba to stosuje. Jak wykupie dodatkowa to mam nawet na kilka lat.Wojtek pisze:A ty gdzie kupujesz nowe rzeczy? Na wysypisku? W lombardzie?Darek pisze:Napewno! Chyba ze kupujesz w sklepie.No właśnie.
To chyba tylko przy mega przecanach czy wyprzedażachDarek pisze:Wiesz tutaj tak bywa ze kupujesz w sklepie i gwarancji brakTak bywa i tutaj.
"Gwarancja" zwrotu kasy w ciągu 30 (czy ilu tam) dni od zakupu to raczej nie to samo co gwarancja sprzętowaDarek pisze:a jak nie jestes zadowolony to idziesz z paragonem(to tez gwarancja) i masz kase.Przecież wiesz.
Aha, czyli to taki towar z wyprzedaży (co "wypadł z ciężarówki"Darek pisze:Stosowane to jest czesto przy wyprzedazy, gdzie cena jest o 50% nizsza, albo opakowanie jest zniszczone (bo tak tez bywa))? To nieco wyjaśnia
To tyle, byłem ciekaw.
Co moze to wyjasnic? Oswiec mnie.Wojtek pisze:Aha, czyli to taki towar z wyprzedaży (co "wypadł z ciężarówki"Darek pisze:Stosowane to jest czesto przy wyprzedazy, gdzie cena jest o 50% nizsza, albo opakowanie jest zniszczone (bo tak tez bywa))? To nieco wyjaśnia
Ogloszenie nie dalem po to aby dyskutowac tylko dla zainteresowanych kupnem. Jesli przeskadza mozesz wykasowac.
Sluchawki Sennheiser PMX80 SPORT
40zl + wysylka ( cena moze byc rozna w zaleznosc czy wysykla jest z opakiwaniem czy bez opakowania)
Sluchawki sa nowe
40zl + wysylka ( cena moze byc rozna w zaleznosc czy wysykla jest z opakiwaniem czy bez opakowania)
Sluchawki sa nowe
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Do sprzedania
Proszę, nie róbmy tutaj takich "ofert grzecznościowych", OK?
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum