Sprzedam - Nie aktualne
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Sluchawki - Sennheiser HD 202
Jakim cudem? A mają gwarancję?Darek pisze:Sluchawki sa nowe tylko nie posiadaja opakowania

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
						Wsparcie finansowe forum
- 
				Darek
To ze nowe to nie oznacza ze musi miec gwarancje. Napewno! Chyba ze kupujesz w sklepie.Wojtek pisze:Jakim cudem? A mają gwarancję?
 to dostaniesz za darmo i jeszcze mozesz wylupic dodatkowa.
  to dostaniesz za darmo i jeszcze mozesz wylupic dodatkowa.W kazdym badz razie sluchawki sa nowe (bo sam osobiscie opakowanie wyrzucilem do smieci), sprawdzilem tylko jak graja. Wiesz tutaj tak bywa ze kupujesz w sklepie i gwarancji brak a jak nie jestes zadowolony to idziesz z paragonem(to tez gwarancja) i masz kase. Stosowane to jest czesto przy wyprzedazy, gdzie cena jest o 50% nizsza, albo opakowanie jest zniszczone (bo tak tez bywa)
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
A ty gdzie kupujesz nowe rzeczy? Na wysypisku? W lombardzie?Darek pisze:Napewno! Chyba ze kupujesz w sklepie.
 No właśnie.
 No właśnie.To chyba tylko przy mega przecanach czy wyprzedażachDarek pisze:Wiesz tutaj tak bywa ze kupujesz w sklepie i gwarancji brak
 Tak bywa i tutaj.
 Tak bywa i tutaj."Gwarancja" zwrotu kasy w ciągu 30 (czy ilu tam) dni od zakupu to raczej nie to samo co gwarancja sprzętowaDarek pisze:a jak nie jestes zadowolony to idziesz z paragonem(to tez gwarancja) i masz kase.
 Przecież wiesz.
 Przecież wiesz.Aha, czyli to taki towar z wyprzedaży (co "wypadł z ciężarówki"Darek pisze:Stosowane to jest czesto przy wyprzedazy, gdzie cena jest o 50% nizsza, albo opakowanie jest zniszczone (bo tak tez bywa)
 )? To nieco wyjaśnia
 )? To nieco wyjaśnia 
To tyle, byłem ciekaw.
Wsparcie finansowe forum
						Wsparcie finansowe forum
- 
				Darek
Re: Sluchawki - Sennheiser HD 202
Wojtku bardzo glupie uwagi. Widze ze raczej nie miales stycznosci z czyms takim. To gdzie kupuje to moja sprawa. Mega przeceny? kiedy ty byles za granica? Ofert i wyprzedaze mam tutaj codziennie i nie potrzebuje czekac na mega przeceny. Gwarancja (nawet paragon) nawet sprzetowa jak i kazda inna obejmuje wymiane na nowe (do roku czasu - fabryczna gwarancja, wazna na calym swiecie), zwrot kasy, naprawe. Teraz moze wiesz jak to wyglada, chyba ze zyjesz w innym swiecie bo ja tak mam i jak potrzeba to stosuje. Jak wykupie dodatkowa to mam nawet na kilka lat.Wojtek pisze:A ty gdzie kupujesz nowe rzeczy? Na wysypisku? W lombardzie?Darek pisze:Napewno! Chyba ze kupujesz w sklepie.No właśnie.
To chyba tylko przy mega przecanach czy wyprzedażachDarek pisze:Wiesz tutaj tak bywa ze kupujesz w sklepie i gwarancji brakTak bywa i tutaj.
"Gwarancja" zwrotu kasy w ciągu 30 (czy ilu tam) dni od zakupu to raczej nie to samo co gwarancja sprzętowaDarek pisze:a jak nie jestes zadowolony to idziesz z paragonem(to tez gwarancja) i masz kase.Przecież wiesz.
Aha, czyli to taki towar z wyprzedaży (co "wypadł z ciężarówki"Darek pisze:Stosowane to jest czesto przy wyprzedazy, gdzie cena jest o 50% nizsza, albo opakowanie jest zniszczone (bo tak tez bywa))? To nieco wyjaśnia
To tyle, byłem ciekaw.
Co moze to wyjasnic? Oswiec mnie.Wojtek pisze:Aha, czyli to taki towar z wyprzedaży (co "wypadł z ciężarówki"Darek pisze:Stosowane to jest czesto przy wyprzedazy, gdzie cena jest o 50% nizsza, albo opakowanie jest zniszczone (bo tak tez bywa))? To nieco wyjaśnia
Ogloszenie nie dalem po to aby dyskutowac tylko dla zainteresowanych kupnem. Jesli przeskadza mozesz wykasowac.
- 
				Darek
Sluchawki Sennheiser  PMX80 SPORT
40zl + wysylka ( cena moze byc rozna w zaleznosc czy wysykla jest z opakiwaniem czy bez opakowania)
Sluchawki sa nowe

40zl + wysylka ( cena moze byc rozna w zaleznosc czy wysykla jest z opakiwaniem czy bez opakowania)
Sluchawki sa nowe
- 
				Darek
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Do sprzedania
Proszę, nie róbmy tutaj takich "ofert grzecznościowych", OK?

Wsparcie finansowe forum
						Wsparcie finansowe forum