Poprawione.
Sorry panowie, sprawy rodzinne z tych smutniejszych. Już się biorę do wątku o Dyskretnioku, tylko mam kurcze za duże i dodatkowa robota z konwersją, ale ogarnę. Chyba

Są rzeczy ważne i ważniejsze. Recka nie zalicza się nawet do tych pierwszych.darkman pisze: ↑24 mar 2022, 09:07Sorry panowie, sprawy rodzinne z tych smutniejszych.
Tam to nie wiem Maćku, ale u mnie to stolik (podstawiłem bo jest składany-wygodnie zatem), choć i taboretki do niego są składane,
No i cóż po miesiącu uruchamiania i poprawek mogę powiedzieć, że jest sukces. Dyskretniok MC działa tak, że do scalaków już nie ma powrotu
Na "giełdzie" jest wersja MM.... i praktycznie brak zainteresowania
Kryzys za kryzysem z pewnością nie pomaga :/
Wraz z rozwojem projektu z pewnością łatwiej będzie znaleźć osoby, które zainteresują się preampem. Śledząc rozwój kariery popularnego w sieci twórcy preampów i serwisanta Pana Es... popyt jest (nie wiem jakiej jest jakości, obserwuje ponieważ w sumie jest to ciekawe). Dobry produkt, Internet i marketing szeptany działają cuda
To jest tzw. "oczywista oczywistość"AudioAdrian pisze: ↑30 maja 2022, 00:27Z kitami może być ten problem, że nie wszyscy są w stanie sobie samemu go poskładać.
No zobaczymy. Płytki i części jeść nie wołają, więc mogą sobie leżeć.AudioAdrian pisze: ↑30 maja 2022, 00:27Wraz z rozwojem projektu z pewnością łatwiej będzie znaleźć osoby, które zainteresują się preampem.