Scotty to tylko z czanopomaranczowymi wychylami

No już się nad tym modelem pochylałeś, nie sprawdziłeś tego modelu od tego czasu? Czy dalej chcesz żyć w domyśle?Tarkus pisze: ↑15 paź 2018, 15:31Jedna z propozycji to Harman/Kardon HK-6550. Niby ma wszystko, co mi potrzeba (tj. 2 pętle magnetofonowe i dużo wszelakich wejść), ale miałem już do czynienia z tą marką (HK 3370) i obawiam się, czy w małym pomieszczeniu nie zrobi się za dużo basu oraz... czy znów nie będzie zbyt "punktowy" (zdecydowanie wolę "poduchę spadającą na kanapę" niż "młot pneumatyczny").
O HK-6550 poczytałem ostatnio - to raczej nie to. Rozważam ewentualnie HK-6500 - do sparowania z Tannoy V1.grzehu82 pisze: ↑22 maja 2022, 20:01No już się nad tym modelem pochylałeś, nie sprawdziłeś tego modelu od tego czasu? Czy dalej chcesz żyć w domyśle?Tarkus pisze: ↑15 paź 2018, 15:31Jedna z propozycji to Harman/Kardon HK-6550. Niby ma wszystko, co mi potrzeba (tj. 2 pętle magnetofonowe i dużo wszelakich wejść), ale miałem już do czynienia z tą marką (HK 3370) i obawiam się, czy w małym pomieszczeniu nie zrobi się za dużo basu oraz... czy znów nie będzie zbyt "punktowy" (zdecydowanie wolę "poduchę spadającą na kanapę" niż "młot pneumatyczny").
To w sumie nie ten temat.
Dlatego tylko tyle kosztuje
Czyli jednak nie-e