"Dzień dobry, stan wzmacniacza jest dość dobry. Jest oryginalny nie naprawiany. Na innej aukcji wystawiam taze Luxmana jest po wymianie kondensatorów. Wszystko było w porządku. Ale sprawdzę stan obecny i napiszę. Serdecznie zdrawiam "
Podziękowałem i napisałem, że będę czekał.
Szczerze powiedziawszy to sprzedający nie odpowiedział na pytania kolegi Tarkusa poza enigmatycznym stan jest dosc dobry... dla niego stan dosc dobry moze nie wykluczac buczenia, trzasków i innych przypadlosci...
"Dzień dobry, stan wzmacniacza jest dość dobry. Jest oryginalny nie naprawiany. Na innej aukcji wystawiam taze Luxmana jest po wymianie kondensatorów. Wszystko było w porządku. Ale sprawdzę stan obecny i napiszę. Serdecznie zdrawiam "
Podziękowałem i napisałem, że będę czekał.
Powtórnie dziękuję za pomoc! Ten L-215 raczej będzie na nie. A drugim, z OLX, zamierzam się zainteresować.
Słucham winyli. Słucham kompaktów. Słucham kaset. Po prostu kocham MUZYKĘ.
Jadę w sobotę, tj. 18.06, do Pana Pawła, czyli w okolice Warszawy( na forum znany jako Pawelec ). Jestem z pod Mikołowa, śląsk. Po trasie mogę coś dla kogoś odebrać.
Księże Małe Wrocław ul. Krakowska - ( numer na razie nie znany )
Płyta Pink Floyd do oceny stanu, odebrania i ewentualnego wysłania paczkomatem lub podrzucenia niedaleko
Witam, czy może ktoś jest z tej okolicy mógłby zobaczyć płytę Pink Floyd, do kupienia - ogłoszenie z OLX ale bez wysyłki - niestety a to podobno wydanie made in Japan w dobrym stanie - i za dobra cenę... byłbym zobowiązany i też chętnie pomogę w mojej okolicy
dzięki z góry
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
Jeśli chodzi o płytę Wish you were Here ze stickerami to widziałem to ogłoszenie i obstawiam że jest to nieoficjalne wydanie. Warto zatem na miejscu przed zakupem sprawdzić matrix.
Pioneer PL 50L II + Hana EH + Husariaa v2 + Atoll IN 100SE + JBL TLX8