Takie mi wyszlo zdjecie. Cienkie, potrzebne swiatloCracker pisze:Czemu nie pokazałeś strony B tej płyty z pięknym wzorkiem, chyba zrobionym laserem

Takie mi wyszlo zdjecie. Cienkie, potrzebne swiatloCracker pisze:Czemu nie pokazałeś strony B tej płyty z pięknym wzorkiem, chyba zrobionym laserem
winylowo pisze:Gdzieś powyżej Wojtek pisał, że ten temat to zapchaj dziura, może to i racja, ale mnie takie tematy inspirują,
czasami ktoś wrzuci coś o czym się dawno zapomniało, albo coś co właśnie odkrył,
jak ja dziś. I dlatego dziś się cieszę, że ten temat jest,
bo odkryłem tę płytę:
nigdy wcześniej nie słyszałem tej kapelki, sprawdziłem na wiki i tam tez niewiele o nich,
zdaje się, że grali razem całkiem długo, ale jakoś się chyba nie wsławili wybitnie... choć to dziwne, bo płyta super,
jak ktoś lubi Gotha w stylu Mission
Ja słucham różnych rzeczy, a ta płyta brzmi świetnie i jest na niej kilka bardzo dobrych numerów - Mary, Mary; I'm not your steppin' stone i parę innych.vinylpiotrek pisze:@ Ty słuchasz the Monkees?
W sumie...Winters pisze:Ja słucham różnych rzeczy, a ta płyta brzmi świetnie i jest na niej kilka bardzo dobrych numerów - Mary, Mary; I'm not your steppin' stone i parę innych.