Tu się z Tobą mogę zgodzić

Tu się z Tobą mogę zgodzić
Czyli jednak nas orżnął?
Nie znam jego wypowiedzi o tym, że załatwił kasę. Znam takie, że załatwia. Póki co więc możemy założyć, że nie daje rady
Przestań obracać kota ogonem, bo biedak jeszcze zwymiotuje od tego kręcenia bączków
Tuczi, ja nie pytałem o PRowe szopki Tuska, nie interesują mnie tak samo jak PiSowska propaganda sukcesu, mnie interesuje źródło info z tweeta ŻL. Nie tylko mnie zresztą, pod tym tweetem jest mnóstwo zapytań fanów ŻL o to, z sugestiami, że ludzie przekopali amerykańskie media i nie znaleźli.
Mam nadzieję, że ta cała konfa przy kolejnych wyborach zniknie z powierzchni ziemi.W audycji w Radiu Poznań gościem Piotra Barełkowskego był Janusz Korwin-Mikke. W rozmowie na temat Ukrainy poseł Konfederacji chwalił władzę Putina, a zniszczenie Mariupola przez rosyjskie wojsko nazwał "oczywistą ukraińską ustawką", co nie spotkało się ze stanowczą reakcją prowadzącego. W konsekwencji prezes rozgłośni poinformował o zakończeniu współpracy z Barełkowskim, przekazując w oświadczeniu, że ten "nie dochował dziennikarskiego profesjonalizmu".
chyba przeceniłeś i Binladena, i Donka...tuczi77 pisze: ↑23 mar 2022, 11:29Dzięki Pani Dominice niechcący wydało się, że w sumie to całe "jadę do Brukseli dopiąć sprawy finansowe dla Polski" to taki eufemizm, który powinien brzmieć "doskonale wiem, że nic już nie muszę załatwiać, bo wszystko załatwił Biden, więc powiem wam, że jadę załatwić żeby nie wyjść na szatniarza, a przy okazji wrócić na białym koniu i spróbować ugrać jakieś procenty w sondażach wyborczych".
Czyli propaganda tak sama jak ta z PiSu tylko w drugą mańkę![]()