Numark TT1610
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Numark TT1610
Pewnie. Bierz póki jest 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Numark TT1610
Co ci jeszcze będzie do niego potrzebne by co zrobić?
Masz do czego podłączyć gramofon czy nie za bardzo?
Masz do czego podłączyć gramofon czy nie za bardzo?
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Numark TT1610
Gramofon to tylko źródło dźwięku. Tak samo jak magnetofon do odtwarzania kaset czy tuner radiowy do słuchania radia.
Takie urządzenie źródłowe podłącza się pod wzmacniacz by, jak sama nazwa wskazuje, wzmocnić sygnał, który to następnie trafia do kolumn głośnikowych, które zamieniają ten sygnał na fale dźwiękowe.
Wszystkie te elementy są oddzielnymi urządzeniami. Tak więc by skompletować sobie zestaw audio, oprócz gramofonu musiałbyś jeszcze zdobyć wzmacniacz i kolumny.
Mam nadzieję, że jest to jasne.
Mając 200 złotych w kieszeni można co najwyżej dostać jeden z tych elementów.
A ten Numark prawdopodobnie dlatego jest niedostępny bo już poszedł. Raczej nie mieli więcej powystawowych przecenionych towarów niż 1 sztuka.
Takie urządzenie źródłowe podłącza się pod wzmacniacz by, jak sama nazwa wskazuje, wzmocnić sygnał, który to następnie trafia do kolumn głośnikowych, które zamieniają ten sygnał na fale dźwiękowe.
Wszystkie te elementy są oddzielnymi urządzeniami. Tak więc by skompletować sobie zestaw audio, oprócz gramofonu musiałbyś jeszcze zdobyć wzmacniacz i kolumny.
Mam nadzieję, że jest to jasne.
Mając 200 złotych w kieszeni można co najwyżej dostać jeden z tych elementów.
A ten Numark prawdopodobnie dlatego jest niedostępny bo już poszedł. Raczej nie mieli więcej powystawowych przecenionych towarów niż 1 sztuka.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Numark TT1610
Badziewie. Tego Reloopa to nawet któryś forumowicz miał 
Skoro dyskusja już zupełnie nie dotyczy gramofonu Numark TT1610 to jak dla mnie temat jest zakończony, a nie chcę by rozwijały się tutaj rozmowy nie na temat.

Skoro dyskusja już zupełnie nie dotyczy gramofonu Numark TT1610 to jak dla mnie temat jest zakończony, a nie chcę by rozwijały się tutaj rozmowy nie na temat.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum