Serio? Nie słyszałem o tym. To nie ładnie ze strony pisu...

нельзя́

Serio? Nie słyszałem o tym. To nie ładnie ze strony pisu...
нельзя́
Ten porucznik (chyba), nie ma najszczęśliwszej miny,
Oj tam, Jarosław robi po prostu większe zakupy. A Tuskowie tylko wina.
I taką miał mieć. Mogli dać jakiegoś szeregowca (co i tak byłoby upokorzeniem) ale przekaz poszedł dla tych co chcieliby się buntować. Mają potulnie wykonywać polecenia i nie dyskutować. Jak się nie podoba to na bruk.
obawiam się, że będzie trwało... naród mamy taki jaki mamy, kurwizja ma się w najlepsze, wojna mimo praktycznie braku działań ze strony rządu podbija słupki... i jeszcze ten bałwan " nie strasz nie strzasz" i "Polska jest wystarczająco szeroka. Mamy gdzie chować napastników"...
Mówisz chyba o mniejszości, co ją zżera, że Polacy dzięki swoim działaniom (w tym rządu i prezydenta) mają dobrą i coraz lepszą opinie w świecie. A przecież to ten sam naród, o którym piszesz, który działa na rzecz uchodźców.bms01pl pisze: ↑26 mar 2022, 17:06obawiam się, że będzie trwało... naród mamy taki jaki mamy, kurwizja ma się w najlepsze, wojna mimo praktycznie braku działań ze strony rządu podbija słupki... i jeszcze ten bałwan " nie strasz nie strzasz" i "Polska jest wystarczająco szeroka. Mamy gdzie chować napastników"...
nie mówię o Polakach w kontekście cudnych zaiste w większości działań mających na celu pomoc Ukraińcom, tylko o preferencjach wyborczych - a dokładnie ślepocie na owe się przekładającej. co do tego, co wpisałeś w nawiasie - pozwól, że pominę życzliwym milczeniem.
Warto jeszcze przypomnieć, w kontekście obecnych wydarzeń w Ukrainie, o nocnym, nielegalnym wejściu misiewicza z polecenia antka do Centrum Kontrwywiadu NATO w 2015.
Czy chcesz powiedzieć, że pomagają głównie prywatne osoby (które są w głównej mierze sympatykami opozycji) natomiast władze kradną ten wizerunek, przedstawiając zachodnim mediom jako swoją działalność? Czy może że naród spoko ale naiwnie głupi i nie chce opozycji dać mandatu większości?
Też miałem taką nadzieję, że tę poprzeczkę uda się w końcu podciągnąć bo żona lubi Dudiego. Mówi , że on taki śmieszny, zagubiony i że nikt go nie rozumie. Okazja by się profesjonalnie zaprezentować znakomita była bo Orzeł One miał przylecieć. Więc powierzono ulubieńcowi darkmana powitanie ważnego gościa.
I co z tego, czy Biden się przez to obraził? Nigdy nie zdarzyło ci się wsiąść do auta, a tam kapeć, albo kawałek ujechałeś i awaria? Co to wogóle ma za znaczenie? Ok, Tusk na pewno by zdążył, nawet jakby trzeba było ciąć setkę w zabudowanym. Dobra, jemu już starczy przechadzka po molo z innym "nr one"Myszor pisze: ↑26 mar 2022, 18:02Kurde balans! Jedną rzecz miał chłop w tym miesiącu zrobić – powitać największego sojusznika Polski na lotnisku. I się spóźnił ! Z Warszawy do Rzeszowa na czas nie dał rady przyjechać !
Na szczęście Biden człowiek kulturalny. Czekał pół godziny, godzinę nawet ale w końcu się pewno wkurzył i pojechał na pizzę bo był już głodny widać.
A poprzeczka leży na podłodze i się turla ze śmiechu.
nie, nie chcę powiedzieć, że pomagają głównie zwolennicy opozycji - nie mam takich danych. tak, chcę powiedzieć, że rządzący wykorzystują na maksa tę sytuację nie robiąc nic. jeżeli masz jakieś dane na temat tej gigantycznej rządowej pomocy - to je proszę wskaż. ponoć jakieś dwa statki z ruską ropą na redzie stoją?
zawiść i nienawiść nie, co do zasady są mi obce. krytyka za nieudolność. i pogarda za złodziejstwo, populizm, wszechobecne kłamstwo. ale z drugiej strony duże uznanie za sprawność jak można przekupić ludzi za ich własne pieniądze, to jest majstersztyk...
kończ Waść, wstydu oszczędź chciałoby się powiedzieć... na ślub czy na maturę też leciałeś w ostatniej chwili, nieprzygotowany, licząc, że kapcia nie złapiesz? mi jest wstyd za takiego prezydenta. od ostrego cienia mgły, nie strasz nie strasz, trzeba być twardym itp. to nie jest fujarowatość jak sugeruje żona Myszora...