Giercowanie
- pan_winyl
- Gramofon: Elac Miracord 750MII
Re: Giercowanie
Heroes od might and magic lykne dowolne do 4 włącznie. 5 mam na półce dla ozdoby. Teraz czasami pukam w Rougs tale i czaje się na stone shard.
Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
- pawelgrab
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- zelazny
Od zawsze lubiłem grać w Counter-Strike'a - taktyka. CS GO mi się znudził i czekam na CSa na nowym silniku, czyli Source 2.
Taki krótki filmik. W sumie ile w tym filmiku source'a 2, nie wiem, mapa de_dust2 z CS GO Source 1. Animacja broni jak i sam model broni raczej z nowego silnika, a być może jest to jakiś addon do CS GO.
Taki krótki filmik. W sumie ile w tym filmiku source'a 2, nie wiem, mapa de_dust2 z CS GO Source 1. Animacja broni jak i sam model broni raczej z nowego silnika, a być może jest to jakiś addon do CS GO.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2022, 21:58 przez zelazny, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Chciałbym, żeby w ten sam sposób odświeżono Wolfenstein Enemy Territory.zelazny pisze: ↑24 lut 2022, 22:00Od zawsze lubiłem grać w Counter-strike'a - taktyka. CS GO mi się znudził i czekam na CSa na nowym silniku, czyli Source 2.
Jak ja kochałem tę grę

Jedni używają sprzętu do słuchania muzyki, drudzy używają muzyki do słuchania sprzętu.
Ja błądzę gdzieś po środku...
- zelazny
Stara miłość nie rdzewieje i nadal kocham RTCW. Nawet ostatnio ponownie ukończyłem grę. Najlepsza produkcja o wyżynaniu nazi.Arkadyo pisze: ↑25 lut 2022, 13:45Chciałbym, żeby w ten sam sposób odświeżono Wolfenstein Enemy Territory.zelazny pisze: ↑24 lut 2022, 22:00Od zawsze lubiłem grać w Counter-strike'a - taktyka. CS GO mi się znudził i czekam na CSa na nowym silniku, czyli Source 2.
Jak ja kochałem tę grę![]()
W ET grałem bardzo krótko.
Czekam na remake RTCW na silniku UE4. Niestety prace idą bardzo wolno i na razie jest tworzona pierwsza mapa - Escape.
Wygląda pięknie - tekstury, oświetlenie.
https://www.christophersewell-leveldesi ... shell-copy
Co ciekawe to to, że autor remake'u, jak sam pisze, nie chce stworzyć dokładnej kopii 1:1 poprzez wprowadzenie zmian, jakie można zaobserwować na filmie.
-
Ja głównie na sieci grałem i et wpisywał się w mój gust najbardziej. Po sieci chyba ze 4 lata w nim ganiałem. RTCW singla też przechodziłem ale mi chyba bardziej z singli podobał sie medal of honor 1. Zaraz potem była tylko sieć, klany i nocne łowy hsów. Coś tam z różnych kampanii przechodziłem - głównie call of duty ale w nie też więcej po sieci niż z AI.Stara miłość nie rdzewieje i nadal kocham RTCW. Nawet ostatnio ponownie ukończyłem grę. Najlepsza produkcja o wyżynaniu nazi.
W ET grałem bardzo krótko.
Ale najlepiej wspominam et. Główne mapy i team play zeby wykonać zadanie - czegoś takiego już nigdy potem nie było - tylko i wyłącznie klony csa. Bombsite albo capture the flag... A człek jak wspomni fuel dump... łezka sie kręci.
Jedni używają sprzętu do słuchania muzyki, drudzy używają muzyki do słuchania sprzętu.
- zelazny
Właśnie zassalem Q3
no i ściągnąłem Urban Terror, ależ to jest spoko mod. CTF gra się cudnie, a ostatni raz w UT grałem jakieś parę dobrych lat temu.
Jak chcesz zagrać w ET to daj mi znać na PW.
Wciąż są serwery. Mam też wolny kanał na Team Speak, to se pogadamy.

Jak chcesz zagrać w ET to daj mi znać na PW.
Wciąż są serwery. Mam też wolny kanał na Team Speak, to se pogadamy.
- metallsnow
- Gramofon: Wega 301P
Ja dość często pogrywam w UT (ten od EpicGames), ot tak, dla odstresowania

Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200
Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
-
heh jakis czas temu zassałem enemy territory legacy i próbowałem grać ale liczba modów i dziwnych map których nie znam całkiem mnie zniechęciła.
Do tego config nie chciał mi śmigać na tym legacy i odrzut broni i obrażeń wkur#%#^ mnie do bólu. Do tego próbowałem grać z laptopa bo do głównego pc-grajka w domu nie moge się dopchać bo syn traktuje go jak putin Ukrainę. Ale jak znajde odpowiedni moment to dam znac

- pawelgrab
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
Pamiętam że miałem problem ze zgodnością kolorów. Trochę nad tym posiedziałem i w końcu faktycznie gra ruszyła. Powstała też fanowska łatka (można obejrzeć na yt), rozbudowująca grę o sporą ilość nowych lokacji, nowych przeciwników, i uwaga: można wybrać ze dwie czy nawet trzy nowe profesje. Grałem nekromantą, klimat został, a gra dostała nowe życie. Warto się było znowu pobawić.RadTang pisze: ↑23 lis 2021, 15:12SimonTemplar pisze: ↑23 lis 2021, 08:49
Kurka wodna Panowie, łezka mi się zakręciła. Ależ ja w to ciupałem A w diablo1 da się grać współcześnie? … pamiętam że ukończyłem jedynkę tą samą postacią kilkadziesiąt razy Złoto mi się nie mieściło w plecaku to je rozsypywałem po wiosce do której się wychodziło. Szedłem sobie robić kolację a postać zostawiałem w samopas coby ją atakowały potworki wracałem i dokonywałem zniszczenia Ależ to była gra! mam na CD gdzieś zapisany save…
Da się. U mnie bez problemu działa pod Windows 10 ale jest https://github.com/diasurgical/devilutionX - source port. Też dobrze działa. Także zawiera poprawki do bugów i błędów w grze.
- RadTang
- Gramofon: Technics SL-D303
- Kontakt:
Kojarzę tego moda, bodajże kumpel (Qndel) przy nim pracował.
Pewnie teraz nie ma czasu na rozwój moda bo pracuje.

- pawelgrab
niezły antystres
:
Serious Sam: Siberian Mayhem (PC 2022)
nie wiem dlaczego słabe oceny tej gierki, wg. mnie wszystko jak trza
link:
https://www.gry-online.pl/gry/serious-s ... hem/ze61c4

Serious Sam: Siberian Mayhem (PC 2022)
nie wiem dlaczego słabe oceny tej gierki, wg. mnie wszystko jak trza

link:
https://www.gry-online.pl/gry/serious-s ... hem/ze61c4
- pawelgrab
Far Cry 6 (PC 2021)
link:
https://www.gry-online.pl/gry/far-cry-6/z55c58#pc
Od czasu do czasu pyknę kilka minut w antystresa aż tu nagle taki czad
:
.... i ta oldskulowa plinta
:
tu w oryginale Technics SL 1200 MK5:
DJ vs. retro
link:
https://www.gry-online.pl/gry/far-cry-6/z55c58#pc
Od czasu do czasu pyknę kilka minut w antystresa aż tu nagle taki czad

.... i ta oldskulowa plinta

tu w oryginale Technics SL 1200 MK5:
DJ vs. retro

- RadTang
- Gramofon: Technics SL-D303
- Kontakt:
Jak się gra w 6tkę? 
Ja zamierzam całą serię ograć. Szóstka chyba mi jako tako pójdzie na kompie ale nie jestem na 100% pewny.
Grałem w Far Cry: Primal i bardzo mi się spodobało. Super klimat.
Tam niestety takich cudów nie mieli.

Ja zamierzam całą serię ograć. Szóstka chyba mi jako tako pójdzie na kompie ale nie jestem na 100% pewny.
Grałem w Far Cry: Primal i bardzo mi się spodobało. Super klimat.
Tam niestety takich cudów nie mieli.