Krzychu jak się nim znudzisz to bym zabrał go do siebie na testy.
Oczywiście jak Marek pozwoli
Cześć Marku, jest szansa na posłuchanie Ear'a?
Hej w tej chwili mam tylko EAR, czekam na AN wersja Absurd od Marka, wolałbym oddać EARa jak przyjdzie AN. Ale jak trzeba będzie to oczywiście oddam.
To brzmi tak jakbyś nie miał na czym słuchać poza pożyczonym preampem.
Wojtek, ale właśnie tak jest, nie mam, widzisz w tym coś złego? Jeszcze nie wybrałem. Póki co tylko MaCaBriaa może konkurować z Markowymi preampami. Zanim się na coś zdecyduję chciałbym porównać wszystkie. Łatwiej jest porównywać jak masz chociaż dwa na stanie. Możesz coś polecić? Chętnie przetestuję.
No to kurczaki słabo bo przetrzymujesz kolejkę na zasadzie "bo muszę mieć na czym słuchać, sory koledzy".
Wszystkie preampy świata?
Iskrę już miałeś?
Może po prostu kup coś, a jak nieprzypasi to zwróć albo odsprzedaj. Jak większość z nas.
Oj Wojtek robisz za adwokata diabła? Kilka dni to już przetrzymuję?
Boże daj.
Nie, na 90% chcę miec pre lampowe. No ale może Esdarek dałby radę... (szydera taka
No ale tej wypowiedzi nie rozumiem. Jaka większość? Większość radzi, zanim kupisz, weź do domu posłuchaj... zanim się zdecydujesz. Kupuj świadomie itp itd. Tu już trochę uprawiasz demagogię.
W sensie że miesiąc temu już był u Ciebie EAR, potem przekazałeś dalej, a teraz wrócił?
No, większość. Sam dobrze wiesz że nie wszystko jest na wypożyczenie, przez co nie da się wielu klocków sprawdzić/doświadczyć inaczej niż przez zakup. Żadna demagogia.
Super, ale gdzie jest granica przyzwoitości tutaj?