Nic z tych rzeczy, też mam dwa gramofony kupione w latach 70. - wciąż są na chodzie, chociaż może nie w ciągłym użyciu
Hej Jozi! Fajnie, że nie pozbyłeś się sprzętu i płyt przez te wszystkie lata.
Nic z tych rzeczy, też mam dwa gramofony kupione w latach 70. - wciąż są na chodzie, chociaż może nie w ciągłym użyciu
Mój kolega z Elbląga ma 5 polskich gramofonów i z tego co mi mówił nie zamierza na tym poprzestać
Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
Stał spokojnie i czekał.
A że ze mnie duch niespokojny to w krótkim czasie nastąpiły zmiany dynamiczne.
Fonikę 601 zastąpił chwilowo Dual 1254 (znalazł miejsce w sypialni wraz z Yaszką 470D) a na stałe zakotwiczył Dual 627Q.Fonica powędrowała na strych podobnie jak ampli Elizabeth, którą to godnie zastąpił ampli Telefunken.
Po szale zakupowym winyli nastąpił zwrot w kierunku CD, bo zakupiłem Soniaka CDP-XE510, jestem bardzo z niego zadowolony.
Obecnie uzupełniam stan płyt CD, bo jeszcze chwila i winyle doprowadziłyby budżet do upadłości .
Teraz zestaw wygląda tak