Polityka
- zelazny
Re: Polityka
Kolega mi to podesłał. Jeżeli się nie zgadzasz z treścią to rozumiem. Sam jeszcze nie rozkminiłem tej telewizji. To jest pierwszy film jaki obejrzałem. Jeżeli jesteś pewien co do braku wiarygodności, to luz niech Wojtek usunie ten post, lub ja to zrobię. Chudy ja rozumiem żebyś tak nagiął wiarygodność czytając tylko jakiś artykuł bez wstawek filmowych, pochody młodych ludzi skandujących "Ukraina ponad wszystko", dzieci salutujący Sieg Heil...
Strasznie się oburzyłeś, samemu nie będąc pewnym co do wiarygodności.
Strasznie się oburzyłeś, samemu nie będąc pewnym co do wiarygodności.
- chudy_b
Jestem pewien, że koleś próbuje udowodnić swoje chore tezy przy pomocy różnych dziwnych filmików z netu. Takie same można znaleźć u nas z Marszów Niepodległości, czy urodzin Hitlera w lesie. Są ostrzeżenia o zmasowanej ruskiej propagandzie w ostatnich dniach. Chcesz się w ten proceder wpisywać?
- zelazny
Chudy ja mało wiem o Ukrainie, w zasadzie to dopiero teraz zaczynam ja poznawać. Nie chcę się wpisywać w coś co może być niewiarygodne i dobrze, że zareagowałeś. Czyli rozumiem, że to putinowska propaganda o nazi na Ukrainie. Bo obejrzałem film jak Putin o tym mówi.
Te wydarzenia są z 2013 roku, myślisz, że teraz jest zupełnie inaczej na Ukrainie? tzn. było, jeszcze przed najazdem Rosji.
Aaa czy to prawda, że słaliśmy kasę dla "nacjonalistycznej" Ukrainy i za to może nam się oberwać od Putina?
Kuźwa czyli co, nacjonalizm na Ukrainie to bzdura? wiedząc też o tym, że były takie organizacje jak OUN i UPA?
Wszystkie filmiki kłamią?
Te wydarzenia są z 2013 roku, myślisz, że teraz jest zupełnie inaczej na Ukrainie? tzn. było, jeszcze przed najazdem Rosji.
Aaa czy to prawda, że słaliśmy kasę dla "nacjonalistycznej" Ukrainy i za to może nam się oberwać od Putina?
Kuźwa czyli co, nacjonalizm na Ukrainie to bzdura? wiedząc też o tym, że były takie organizacje jak OUN i UPA?
Wszystkie filmiki kłamią?
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nacjonalizm jest wszędzie (podobnie jak faszyzm czy socjalizm), ale to nie znaczy że są to z automatu jakieś przeważające siły polityczne.
Teorie spiskowe i kontrowersje dobrze się sprzedają na podatnym gruncie
Teorie spiskowe i kontrowersje dobrze się sprzedają na podatnym gruncie

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- zelazny
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
W tych samych miejscach, ale warto weryfikować, szczególnie treści brzmiące kontrowersyjnie.
Jeśli jakaś informacja ma co najmniej kilka sensownych źródeł o dobrej reputacji (czyt. nie kłamią) to jest duże prawdopodobieństwo że to prawda.
Ze szczepionkami masz przecież dokładnie to samo, a wiem że siedzisz w temacie.
Jeśli jakaś informacja ma co najmniej kilka sensownych źródeł o dobrej reputacji (czyt. nie kłamią) to jest duże prawdopodobieństwo że to prawda.
Ze szczepionkami masz przecież dokładnie to samo, a wiem że siedzisz w temacie.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- zelazny
Dlaczego nacjonalizm ukraiński został tak bardzo wyeksponowany? Żeby Putin miał pretekst do inwazji?
- chudy_b
No przecież do każdego słowa Ukrainiec dodaje nazista, a ostatnio narkoman.
W każdym narodzie są ruchy próbujące karmić się nienawiścią. Czy uważasz że Ci młodzi ludzie z Ukrainy, którzy chcą tylko normalnie i godnie żyć, zasługują na ruską kulę w łeb, bo może mieli, a może nie, dziadka w Wermachcie, albo u Banderowców? Echhh....... To tak jak ja bym miał każdemu pokazywać podeszwy, bo moja babcia wlazła w gówno pod Radomiem w 48r.
- metallsnow
- Gramofon: Wega 301P
To skąd te kampanie w telewizji że podwyżki cen energii to sprawka UE??? Mam urojenia czy może ktoś mi Polsat podmienił?tuczi77 pisze: ↑25 lut 2022, 15:30Rząd nie prowadzi antyunijnej polityki. Nawet ten rząd nie jest tak głupi by to robić, bo doskonale wiedzą, że z Brukseli lecą ciurkiem pieniądze, m.in. na swoje propoagandowe fanaberie. Jesteś ofiarą ciągłego opisywani ich jako faszystów i eurofobów, a Twoje ich postrzeganie nie jest oparte o fakty tylko mity.
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200
Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet
- blispx
najlepiej jest wyłączyć wszelkie media i spać spokojnie mówię wam
u mnie w firmie od co najmniej roku są takie ataki na infra sieciową że musiałbym być kretynem aby wierzyć że w internetach prawdę mówią, dzisiaj np. był atak 30gbps przez 15min trza było szybko blackhole uruchamiać , tego typu ataki nie wykonuje byle siur z mlekiem pod nosem który chce się popisać przed kolegami w przedszkolu
u mnie w firmie od co najmniej roku są takie ataki na infra sieciową że musiałbym być kretynem aby wierzyć że w internetach prawdę mówią, dzisiaj np. był atak 30gbps przez 15min trza było szybko blackhole uruchamiać , tego typu ataki nie wykonuje byle siur z mlekiem pod nosem który chce się popisać przed kolegami w przedszkolu
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- zelazny
- blispx
no jak wolisz ja mam przypadłości depresyjne więc sobie nie dokładam... i tak nie mam na to wpływu
mówię że od co najmniej roku internet to bagno, atak za atakiem leci , jakby zostawić treść normalną to by rury się odetkały najgorsze jest to że już w najbliższym otoczeniu mam osoby co to łykają jak pelikany i powielają
mówię że od co najmniej roku internet to bagno, atak za atakiem leci , jakby zostawić treść normalną to by rury się odetkały najgorsze jest to że już w najbliższym otoczeniu mam osoby co to łykają jak pelikany i powielają
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- kinky
- Gramofon: Philips 5877

Co z miejscami dla uchodźców przygotowanymi podobno przez rząd? Jak ogarniesz wszystko opisz jak wygląda sytuacja na granicy... wszystkie obserwacje z pierwszej ręki. Powodzenia

Philips 5877 - [MiBoxS-Fiio D03] - Tensai TA-2045 - Dali 104
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
- amrowek
sankcje z zachodu co robią Rosji
"W piątek na giełdach europejskich oraz rosyjskiej następuje poprawa nastrojów i odrabianie strat po czwartkowym załamaniu w związku z atakiem Rosji na Ukrainę. Najciekawiej jest w Moskwie. Tam odbicie dochodziło do ponad 25 proc. - Inwestorzy giełdowi ocenili dotychczasowe działania Zachodu jako relatywnie niegroźne dla ich gospodarek - ocenia Maciej Madej, analityk z TMS Brokers."
"W piątek na giełdach europejskich oraz rosyjskiej następuje poprawa nastrojów i odrabianie strat po czwartkowym załamaniu w związku z atakiem Rosji na Ukrainę. Najciekawiej jest w Moskwie. Tam odbicie dochodziło do ponad 25 proc. - Inwestorzy giełdowi ocenili dotychczasowe działania Zachodu jako relatywnie niegroźne dla ich gospodarek - ocenia Maciej Madej, analityk z TMS Brokers."
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- metallsnow
- Gramofon: Wega 301P
https://www.onet.pl/sport/onetsport/woj ... b,d87b6cc4
Ciekawe czy wyniknie z tego coś więcej niż słomiany zapał. Trzymam kciuki żeby wytrwał w tym postanowieniu.
Ciekawe czy wyniknie z tego coś więcej niż słomiany zapał. Trzymam kciuki żeby wytrwał w tym postanowieniu.
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200