No w każdym razie zmierzam do tego, że rozmiar to jeszcze nie wszystko...
I właśnie taką opinię chciałem usłyszeć bo wiadomo że słuchamy uszami, a nie oczami.
dzięki.
Znalazłem kilka przykładów na holenderskich aukcjach i Magnat spodobał mi się chyba najbardziej z tej listy, tylko że jest poza zasięgiem budżetowym i na dodatek jest nowy.
nie wiem jaka jest róznica w stosunku do mk I -te słyszałem
Podziel się wrażeniami proszę.
Swoją drogą to na odsłuchy trzeba jechać ze swoim wzmacniaczem?
najlepiej ,
Jak dla mnie wszystko na swoim miejscu ładnie wybrzmiewa , dźwięk jak by był oderwany od kolumn wypełniał pomieszczenie , nie było to jakieś nachalne granie .Tylko potrzeba im trochę przestrzeni ...... w małym pomieszczeniu jak kto s ma tendencję do napier....a to walą po uszach , że aż boli.
nie wiem jaka jest róznica w stosunku do mk I -te słyszałem
Podziel się wrażeniami proszę.
Swoją drogą to na odsłuchy trzeba jechać ze swoim wzmacniaczem?
najlepiej ,
Jak dla mnie wszystko na swoim miejscu ładnie wybrzmiewa , dźwięk jak by był oderwany od kolumn wypełniał pomieszczenie , nie było to jakieś nachalne granie .Tylko potrzeba im trochę przestrzeni ...... w małym pomieszczeniu jak kto s ma tendencję do napier....a to walą po uszach , że aż boli.
O! Dzięki.
Ja mam czasem tą tendencję, czyli spoko.
Całe 17 m2.
Grają równo w pasmach, czy raczej coś dominuje?
no ale dźwięk też musi mieć miejsce żeby się przecież rozejść nawet bez napierdalanki , Ale jeżeli masz blisko i wzmak pod pachę i podejdą .....zawsze można zmienić pomieszczenie