Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
- na okładce widać jednego mistrza tzn zespół założony przez przez Marka Knopflera tego tam.... Sailing To Philadelphia .. no ten z Anglii z Dire Straits
Mam na płycie CD z nielicznych których jeszcze nie udało mi się sprzedać. Ciekawa podróż myzyczno-geograficzna Marka. Warto posłuchać .
Taka odmiana Marka Knopflera - miło się słucha
Dziś kolejna płytka:
The Police - Synchronicity
Kurka nie mam jak przetestować głośników - "baba" się wydziera, że głośno - chociaż słucham w pokoju nad garażem, a gałka ledwo na 11.
Od dłuższego czasu poluje na ten album ale ceny są ... I kiedy mam już kupić to wypadają inne albumy. Wtedy zastanawiam się czy ten zapis koncertowy jest aż tyle wart, zwłaszcza że brakuje jednego (moim zdaniem) najważniejszego utworu.
Obecnie płyta gratisowa. O dziwo super brzmi - gatunek idealny do gier planszowych w gatunku H. P. Lovecraft (Arkham Horror itp.)
History of jazz - Woody Herman
Od dłuższego czasu poluje na ten album ale ceny są ... I kiedy mam już kupić to wypadają inne albumy. Wtedy zastanawiam się czy ten zapis koncertowy jest aż tyle wart, zwłaszcza że brakuje jednego (moim zdaniem) najważniejszego utworu.
Obecnie płyta gratisowa. O dziwo super brzmi - gatunek idealny do gier planszowych w gatunku H. P. Lovecraft (Arkham Horror itp.)
Mam tak samo. BiA mam i na winylu i na CD a co planuje nabyć Alchemy to jakoś nie idzie...a tak btw to strasznie żal że już nie grają, to jeden z tych zespołów na których koncert bym poszedł...
Mam tak samo. BiA mam i na winylu i na CD a co planuje nabyć Alchemy to jakoś nie idzie...a tak btw to strasznie żal że już nie grają, to jeden z tych zespołów na których koncert bym poszedł...
Panowie,to zależy czy jest się fanem DS.Ja jestem ,niestety.Alchemy to jeszcze "tani"album, spróbujcie znaleźć "po taniości" -On the Night ,to dopiero sztuka.
Tymczasem....
HELLOWEEN - Walls od Jericho.
Załączniki
Ostatnio zmieniony 12 lut 2022, 20:59 przez trafalgar, łącznie zmieniany 1 raz.